golf III 2.9 synchro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
golf III 2.9 synchro
mam pytanko?? czy komputer z corado2.9 będzie mi pasował do golfa III 2.9 synchro mimo że są oznaczenia. ABV czy będzie chodził mi napęd???
Nie sluchaj kolegi powyzej. Ma zdechla 16V, kiedys objechal jednego VR i mu troche siadlo na pyschikemam pytanko?? czy komputer z corado2.9 będzie mi pasował do golfa III 2.9 synchro mimo że są oznaczenia. ABV czy będzie chodził mi napęd???
Komputer bedzie pasowac, jedynie immo musisz usunac. Napedy u Ciebie nie sa elektroniczne
Kolega poniżej ma już za to mętlik w głowie od ilości aut jaka przechodzi mu przez ręce. Wiedzę o motoryzacji ma taką że co kupi nowe auto to okazuje się że to padlina, i stąd jego imponująca kolekcja w podpisie. Zwróć uwagę żeby "nowy" ecu był od silnika który posiada odpowiednio jak twój cewkę lub moduł.
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Obejrzyj sobie The Weather Man http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=17587 
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.