mialam wypadek potrzebuje pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mialam wypadek potrzebuje pomocy
moi drodzy jeszcze mnie pewnie tu nikt nie zna ale licze na jakas pomoc tylko to mi zostalo ;( mialam wypadek potrzebuje pomocy przede wszystkim rozchodzi sie o kase wiec prosze o namiary na jakis tani warsztat i czesci: lampy przednie, wahacz, pas, zderzak, bok przedni lewy, połoska...bede wdzieczna za jakies namiary bo jestem w niezlym dolku
-
ttoommeekk
- Mały gagatek

paulajna, lampy przednie podróby kupisz po 80 zł za szt, ale proponował bym sie przejechać na szrot i orginałki dobrać. Wachacz nówka kompletny jakeis 100 zł, tu wszytsko zalezy od firmy, półośka - szrot bo nowa dość droga. A uzywke dorwiesz za nawet 100 zl, zderzak - szrot i bok tez szrot.
Co do warsztatów, nie meiszkam w warszawie, ale jak juz szukal bym czegoś na obrzeżach, zeby bylo taniej. no i nie jedz do serwisu :>
Co do warsztatów, nie meiszkam w warszawie, ale jak juz szukal bym czegoś na obrzeżach, zeby bylo taniej. no i nie jedz do serwisu :>
paulajna, podskocz na ulice strażacka, jeden z wiekszych auto szrotow... tam powinni miec wiekszosc.. ta ulica odchodzi od chełmżyńskiej..
Adres: ul. Strażacka 39B 00-462 Warszawa
Kontakt: tel./fax 612-93-63
Godziny otwarcia: Pon-piątek 8-17
Region: Warszawa
ogolnie to w mojej okolicy (wawer) to same szroty z francuzami...
Adres: ul. Strażacka 39B 00-462 Warszawa
Kontakt: tel./fax 612-93-63
Godziny otwarcia: Pon-piątek 8-17
Region: Warszawa
ogolnie to w mojej okolicy (wawer) to same szroty z francuzami...
Ostatnio zmieniony ndz sty 04, 2009 02:22 przez haps, łącznie zmieniany 1 raz.