Witam wszystkich serdecznie ,na początek życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku ,jestem nowym użytkownikiem tego forum i samochodu VW Golf 4 1.6 SR 98r. ,w związku z tym mam kilka pytań do was odnośnie kilku rzeczy które mnie zastanawiają ,otóż:
1) czasami ale to czasami jak stoję na światłach i mam autko na luzie spadają mi obroty z 1000 w dół i tak kilka razy czasem nawet gaśnie
2)Wyświetla mi się błąd poduszki powietrznej ile kosztuje naprawa tego na komputerze w serwisie
Z góry dziękuje za odpowiedzi ,mam nadzieje że nie będę miał z tym autkiem większych problemów
MK4 1.6SR kilka pytań
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bodzio_24gda
- Nowicjusz

- bodzio_24gda
- Nowicjusz

Z tymi obrotami nie ma tragedii nie dokucza mi to na tyle żebym interweniował z wymianami czegokolwiek ,auto mam dopiero od 2 dni , narazie muszę zamontowac w nim alarm ,wymienic rozrząd ,powymieniac przepalone żarówki ustawic zbieżnośc bo widze ze lekko kośi oponkę z brzegu.
Kabelkiem VAG można dokładnie zlokalizowac usterkę i samemu ją naprawic ??możesz mi jakiś polecic z allegro ?
pozdrawiam
Kabelkiem VAG można dokładnie zlokalizowac usterkę i samemu ją naprawic ??możesz mi jakiś polecic z allegro ?
pozdrawiam
Ja zaczynalem od tego kabla : http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=171
Wiele usterek dzieki niemu bedziesz mogl sam zadiagnozowac i zaoszczedzic czas i kaske oczywiscie
Wiele usterek dzieki niemu bedziesz mogl sam zadiagnozowac i zaoszczedzic czas i kaske oczywiscie
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl