jedynie z szerszym rantemGaryvw pisze:innej felgi,(za mojej przynajmniej kadencji) to autko mam nadzieje nie zobaczy

Moderator: G0 Karcio
hehe no chcialoby sie,chcialo...Glocu pisze:jedynie z szerszym rantem
to ten dziadMarcin GTI pisze:poka poka
ojjj dziad okrutnyGaryvw pisze: to ten dziad
Dokładnie te same odczucia miałem patrząc na to angielskie MK2. Klarowe lampy, wydech i lotka nie pasują do reszty kompozycji. Podsumowując twojemu brakuje grilla, progów, listw GTI i szerszego rantu w RMkach. Dokładając jeszcze do tego pomysł pczernieja odnośnie swapu - masz o czym myślećGaryvw pisze:gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana ), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
sa pewne rzeczy do przelkniecia i w tym wypadku to wlasnie lampy ,trzecie swiatlo stop i wydech,bo poza tymi delikatnymi wpadkami wlasciciel ulepil niezlego wariataGaryvw pisze:gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
Auto bardzo ryje beret. Jednak na pakiecie GTI i szerszym rancie ryłoby beret jeszcze bardziej. A właściciel miałby wielką satysfakcję i radochęrejden pisze:sa pewne rzeczy do przelkniecia i w tym wypadku to wlasnie lampy ,trzecie swiatlo stop i wydech,bo poza tymi delikatnymi wpadkami wlasciciel ulepil niezlego wariataGaryvw pisze:gdyby nie te wszystkie swiatla clear(ja bym seryjne tam widzial), ten tlumik (rowniez serie bym wolal), no i moze lotka ze stopem(bez stopu mile widziana), to moglbym smialo powiedziec, o nim,ze jest moim idealem
![]()
moglbym napisac jak towarzysze wyzej ,ale jak dla mnie to to auto wcale nie potrzebuje szerszych rantow pakietu od gti itp itd bo jak dla mnie mimo spokojnej stylizacji bialo-rmowej ryje beret i czysta przyjemnosci dajaca naprawde sporo radosci jest ogladanie kolejnych fot tego auta.Pzdr
Chyba kazdy z nas zdaje sobie sprawe ,ze zawsze mozna cos ulepszyc dodac ,poprawic,bo to w koncu niekonczaca sie historia....ale juz teraz spokojnie chlopak moze fruwac na zloty z podniesiona przylbica i z duma opierac sie o wychuchanego bialasa....becior pisze:Dlaczego więc nie modzić w nim dalej...
Zgadzam się, ale to nie powód, żeby przystopować...Zresztą niech się właściciel wypowierejden pisze:Chyba kazdy z nas zdaje sobie sprawe ,ze zawsze mozna cos ulepszyc dodac ,poprawic,bo to w koncu niekonczaca sie historia....ale juz teraz spokojnie chlopak moze fruwac na zloty z podniesiona przylbica i z duma opierac sie o wychuchanego bialasa....becior pisze:Dlaczego więc nie modzić w nim dalej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości