AFN 128 km i 290 Nm i co dalej...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
od 3 to napewno miala lepsze ale to dlaczego jezdzicie trojkami a nie dwojkami bo to juz stare autka i zeby miec dobra 2 to trzeba miec $$$ zeby ja dobrze zrobic!!Rapix pisze:mało tego MK II miało/ma lepsze blachy...
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
a więc tak bylem dzisiaj z kumplem u rob-a555 troszke oswiecił go, zmierzylismy gofrA wyszlo na 128 km i 290 Nm okazalo sie ze byl tylko lekki i bezpieczny program ale z suchy juz jest umowiony na wymiane wtrysków na poczatek nowego roku i zobaczymy co dalej napewno to niebedzie koniec modów. do tego bardzo milo wyglada wykresik
ja natomiast dowiedzialem sie paru istotnych wiadomosci na temat mojego wiosennego zakupu wiem co chce kupic z jakim silnikiem i co chce osiagnac takze na wiosne napewno bedzie juz mk4 i bede wiedzial co robic i u kogo
a przy okazji przyjechal brat suchego swoim nowym audi z ajm i 115 koniami na pokladzie i dowiedzielismy sie ze ma on 148 km i 390 niutkow ale za to tylko miedzy 2300 a ok 3100 obrotów/min
ja natomiast dowiedzialem sie paru istotnych wiadomosci na temat mojego wiosennego zakupu wiem co chce kupic z jakim silnikiem i co chce osiagnac takze na wiosne napewno bedzie juz mk4 i bede wiedzial co robic i u kogo
a przy okazji przyjechal brat suchego swoim nowym audi z ajm i 115 koniami na pokladzie i dowiedzielismy sie ze ma on 148 km i 390 niutkow ale za to tylko miedzy 2300 a ok 3100 obrotów/min
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
sagon pisze:148 koni i 390 niutow???....Jeszcze nie widzialem takiego polaczenia.I to wszystko na seryjnych...???
to jest AJM na pompowtryskach wiec tak wyszlo jak nie wierzysz to wkleje wykresy i mk3 i a4 tej co mowisz ze niewidziales
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
wkleje wkleje tylko od chlopakow wezme
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
[quote="MZiobro"]u mnie po założeniu 216 i turbo AWX w 1Z też tyle hamownia pokazała....jednak lysy zjechał z momentem do normalnych wartości... Nie wiem dlaczego ale nie moge jakos uwierzyc w te wysokie wartosci momentu.Moc jest jak najbardziej realna,w obu przypadkach.390 niutow w 1Z po 216-ach to bardzo ladny wynik.To az nie moge sie doczekac co wypluje moj afn na pompie 10-tce(1Z z tego co wiem ma 9-tke chyba,ze miales zalozona wieksza),216-tkach,turbinie awx-arl,zmienionych dolotach(i do turbiny i do glowicy) i FMIC-u i ogarnieciu tego wszystkiego softem.400 jak nic.Teraz po dodaniu 216-tek (oczywiscie wczesniej byl soft)mam okolo 160@345.Mowie okolo bo hamowany byl na VNT 15 i seryjnych dolotach,a teraz siedzi hybryda. Gosc u ktorego robilem softa po tych wszystkich modach wycisnie jakies 360-370 niutow jezeli chce miec ladny plaski wykres.Wiec WYBACZCIE ale te 390 niutkow jest dla mnie nie do osiagniecia.
AFN 165,5@380,8