Kilka pytań na temat lamp i regulacji,.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
koszu_sk, silniczek masz ok. Nie wiem jakie masz wtyczki - ale jeżeli nie pasują, to albo nie są oryginalne, albo może jakoś uszkodzone? Natomiast jeżeli chodzi o lampę, to wygląda, jakby to ktoś zakitował jakimś silikonem czy coś... W kazdym razie coś tam było ruszane i nie jest to oryginał - w oryginale rzeczywiście czasami nie było regulacji, ale w otworze w którym powinien być mocowany silniczek był taki plastik, który się wyciągało i mcowało zamiast niego silniczek. Myślę, że powinieneś w jakiś sposób wygrzebać te tworzywo z tej dziury i wtedy da się tam zamontować silniczek.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
-
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
golfik88, spoko to co wiem to pisze na forum
[ Dodano: 26 Gru 2008 10:28 ]
Lipek81, oj kolego tu sie mylisz i to grubo chcesz to prześle fotki perz mam takie mocowania ino jw wywaliłem i leżą gdzieś
[ Dodano: 26 Gru 2008 10:29 ]
[ Dodano: 26 Gru 2008 10:30 ]
sorry ale musiałem niemogłem wytrzymać
[ Dodano: 26 Gru 2008 10:28 ]
Lipek81, oj kolego tu sie mylisz i to grubo chcesz to prześle fotki perz mam takie mocowania ino jw wywaliłem i leżą gdzieś
[ Dodano: 26 Gru 2008 10:29 ]
metalu sie nieda wygrzebaćLipek81 pisze:koszu_sk, silniczek masz ok. Nie wiem jakie masz wtyczki - ale jeżeli nie pasują, to albo nie są oryginalne, albo może jakoś uszkodzone? Natomiast jeżeli chodzi o lampę, to wygląda, jakby to ktoś zakitował jakimś silikonem czy coś... W kazdym razie coś tam było ruszane i nie jest to oryginał - w oryginale rzeczywiście czasami nie było regulacji, ale w otworze w którym powinien być mocowany silniczek był taki plastik, który się wyciągało i mcowało zamiast niego silniczek. Myślę, że powinieneś w jakiś sposób wygrzebać te tworzywo z tej dziury i wtedy da się tam zamontować silniczek.
[ Dodano: 26 Gru 2008 10:30 ]
sorry ale musiałem niemogłem wytrzymać
LEŚNY PRZYTULAS