mam taki problemik poniewaz nie lubie jaki mi cos stuka i lata w autku, mianowicie ma ktos moze jakis schemacik jak zamocowana jest tylna polka przy szybie na bokach? chodzi mi o to plastiki co ja podtrzymuja i sa pomiedzy polka a karoseria. Strasznie sie ,,gibaja" ale ponoc tak we wszystkich golfach jest
problem z glosna polka tylnia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
blueregard
problem z glosna polka tylnia
witam,
mam taki problemik poniewaz nie lubie jaki mi cos stuka i lata w autku, mianowicie ma ktos moze jakis schemacik jak zamocowana jest tylna polka przy szybie na bokach? chodzi mi o to plastiki co ja podtrzymuja i sa pomiedzy polka a karoseria. Strasznie sie ,,gibaja" ale ponoc tak we wszystkich golfach jest
niemniej mysle ze moze mi jakis zatrzask sie wyrobil czy cos w tym stylu. Wolalbym wiedziec gdzie mniej wiecej podwazac ten plastik zeby nie polamac jakiegos zatrzasku. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr gru 24, 2008 01:09 przez blueregard, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariusz75
- Forum Master

- Kontakt:
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE