jedna strona glosnikow nie dziala???????
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jedna strona glosnikow nie dziala???????
witam. mam swoim golfie 3 radio od opla na kasety . Chce je zmienic na cd niedlugo jak kasy przybedzie:)) i mam taki problem mam tylko z tyłu w półce dwa glosniki w drzwiach nawet nie ma dzior na glosnki:( i jak slucham radia to chodza oba glosniki a jak wlacze kasete to chodzi glosnik od strony kierowcy a ten drugi tak aby aby cos slychac. i czy jak kupie radio na plytki tez tak bedzie???? kable zle poldaczone w kostce czy tak musi byc przez ta kasete ?? nie wiem o co tu chodzi. pomóżcie na przyszlosc bede wiedzial:)
bastek
Re: jedna strona glosnikow nie dziala???????
Skoro na tunerze, działają oba głośniki to znaczy, że instalacja i jej podłączenie jest dobre. Więc na pewno masz uszkodzone radio. Na nowym problem na pewno znikniebasinio1809 pisze:jak slucham radia to chodza oba glosniki a jak wlacze kasete to chodzi glosnik od strony kierowcy a ten drugi tak aby aby cos slychac
-
- Forum Master
- Kontakt:
dokładnie tak jak napisał kolega,ciężko żeby coś innego w tym przypadku było zepsute.Lutownica,troche cierpliwości i jazda - radio chulaSlavwek.ie pisze:pewno odlutował się kabelek przy głowicy magnetofonu. Jesli masz odrobine zdolności manualnych to naprawisz sam.basinio1809 pisze:jak wlacze kasete to chodzi glosnik od strony kierowcy
Jeśli planujesz wymianę radia na odtwarzacz CD, to śmiało, powinno wszystko śmigać jak należy.