Układ elektryczny wentylastora w chłodnicy Golf IV 1.8
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Układ elektryczny wentylastora w chłodnicy Golf IV 1.8
Potrzebuje to wiedzieć bo elektryk ( w miarę dobry ale z zagraniami jedyny w promilu 20 km )zażądał tego by naprawić mi samochód).Nie wiem czy to ważne ale jest to samochód z automatyczną skrzynia biegów rocznik 2001.
Nie serio tego potrzebuje więc pomożecie mi koledzy.Powiedział że nie zna tego na pamięć i żeby mu poszukał a on będzie się bawił z tym co trzeba naprawić .
Ostatnio zmieniony śr gru 17, 2008 17:13 przez Łukasz789, łącznie zmieniany 1 raz.
to zmień elektryka bo ten to chyba jest piekarzem a na elektryce to tyle się zna, że wie gdzie przycisnąć na przełącznik, żeby w pokoju światło zapalić,Łukasz789 pisze:Powiedział że nie zna tego na pamięć i żeby mu poszukał a on będzie się bawił
napisz lepiej jaki masz problem bo tam nie ma żadnej filozofii, do sprawdzenia jest termowłącznik w chłodnicy, sterownik wentylatora i silnik wentylatora oraz wszystkie kostki po drodze, wtyczki i gniazdka oraz wiązka przewodów już nie wspomnę o bezpiecznikach bo to podstawa.
Ostatnio zmieniony śr gru 17, 2008 21:31 przez Sztomel, łącznie zmieniany 1 raz.