[Mk2] wymiana linki reczkego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[Mk2] wymiana linki reczkego
witam mam problema, chce wymienic linke recznego poodkrecalme wszystko i ciagne a tu pupa. w p[ewnum momencie stanelo i nei idzie dalej. taka nakretka metalowa cvo konczy gumowa oslone zostala przy tej metalowej ruce kolo tlumika srodkowego i nnei moge sie tego pozbyc, ani sie tego odkrecic nei da bo to nei ma wyzlobien na klucz ani wuycoiagnac i nei wiem co zrobic, przeciac ta rurke metalowa??
prosilbym oi mozliwie szybka odpowiedz bo autko juz dlugo stoi w garazu a ja jestm na glodzie jazdy
prosilbym oi mozliwie szybka odpowiedz bo autko juz dlugo stoi w garazu a ja jestm na glodzie jazdy
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to ja juz nie wiem, pozostaje wyciagnac taka metalowa oslonke co zostala w w tej rure od zrewnatrz, narazie owinolem linki na osce. co jest jak hamulec za nisko lapie ale dosc dobrze czy to wina zapowietrzenia?? bo slyszalem ze niektorzy tak maja
[ Dodano: Sro Lis 30, 2005 13:42 ]
oki zrobione, wyciagnolem ta rurke na zewnatrz a potem to juz mlotek i imadlo i sie wyciaglo. wszystko pomontowane i przetestowane na sniegu dzilala fajnie, dzieki wszystkom za pomoc
[ Dodano: Sro Lis 30, 2005 13:42 ]
oki zrobione, wyciagnolem ta rurke na zewnatrz a potem to juz mlotek i imadlo i sie wyciaglo. wszystko pomontowane i przetestowane na sniegu dzilala fajnie, dzieki wszystkom za pomoc