[mk III] AK SIE DOSTAC DO FILTRA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk III] AK SIE DOSTAC DO FILTRA
JAK SIE DOSTAC DO FILTRA PALIWA???
CZY TRZEBA SCIAGNAC NATKOLE CZY WYSTARCZY SCIAGNAC FILTR POWIETRZA???
MK3 1.6 LPG 94r
CZY TRZEBA SCIAGNAC NATKOLE CZY WYSTARCZY SCIAGNAC FILTR POWIETRZA???
MK3 1.6 LPG 94r
-
- Ma gadane
Kiler pisze:Dokładnie - tylne prawe koło , blisko progu . Trzyma go obejma; jak dawno nie odkręcana to może być śmiesznie ...
Pozdr .
OOOO, nawet BAARDZO śmiesznie. 2,5 godziny wydłubywałem cholerstwo i zakładałem nowe. Po 13 latach eksploatacji auta, w tym 11,5 w Holandii wyjąłem.... oryginalny z pierwszego montażu, vw/audi, produkcja 1991!! Obejrzyj przewody przy filtrze, czy nie są sparciałe. U siebie skróciłem po 2 cm (wydało jakoś) i spox.
MH po przeszczepie bloku - alive&kicking!
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
...konkret ... Ja musiałem odkręcić ten metal, który przykręcony jest od spodu do podłogi (ten do którego wchodzi ta obejma ). Nowy filtr założyłem bez niczego, oparłem go na przewodach . Wyciągniętą obejmę z tą listwą zlałem WD40 i 3 dni czekałem aż puści . Potem nerwy puściły, wziąłem siekierę , rozrąbałem śrubę na pół , dopasowałem nową i jest git ...czyś pisze:OOOO, nawet BAARDZO śmiesznie. 2,5 godziny wydłubywałem cholerstwo i zakładałem nowe. Po 13 latach eksploatacji auta, w tym 11,5 w Holandii wyjąłem.... oryginalny z pierwszego montażu, vw/audi, produkcja 1991!!
Pozdr .
:bylo: :bajer:
--------------------------------------------------------------------------------
czyś napisał/a:
OOOO, nawet BAARDZO śmiesznie. 2,5 godziny wydłubywałem cholerstwo i zakładałem nowe. Po 13 latach eksploatacji auta, w tym 11,5 w Holandii wyjąłem.... oryginalny z pierwszego montażu, vw/audi, produkcja 1991!!
...konkret ... Ja musiałem odkręcić ten metal, który przykręcony jest od spodu do podłogi (ten do którego wchodzi ta obejma ). Nowy filtr założyłem bez niczego, oparłem go na przewodach . Wyciągniętą obejmę z tą listwą zlałem WD40 i 3 dni czekałem aż puści . Potem nerwy puściły, wziąłem siekierę , rozrąbałem śrubę na pół , dopasowałem nową i jest git ...
Pozdr
U mnie do dziela poszedl brzeszczot inaczej rady nie dalo
czyś napisał/a:
OOOO, nawet BAARDZO śmiesznie. 2,5 godziny wydłubywałem cholerstwo i zakładałem nowe. Po 13 latach eksploatacji auta, w tym 11,5 w Holandii wyjąłem.... oryginalny z pierwszego montażu, vw/audi, produkcja 1991!!
...konkret ... Ja musiałem odkręcić ten metal, który przykręcony jest od spodu do podłogi (ten do którego wchodzi ta obejma ). Nowy filtr założyłem bez niczego, oparłem go na przewodach . Wyciągniętą obejmę z tą listwą zlałem WD40 i 3 dni czekałem aż puści . Potem nerwy puściły, wziąłem siekierę , rozrąbałem śrubę na pół , dopasowałem nową i jest git ...
Pozdr
U mnie do dziela poszedl brzeszczot inaczej rady nie dalo
dobrze, że golfik przy tym nieucierpiałKiler pisze:...konkret ... Ja musiałem odkręcić ten metal, który przykręcony jest od spodu do podłogi (ten do którego wchodzi ta obejma ). Nowy filtr założyłem bez niczego, oparłem go na przewodach . Wyciągniętą obejmę z tą listwą zlałem WD40 i 3 dni czekałem aż puści . Potem nerwy puściły, wziąłem siekierę , rozrąbałem śrubę na pół , dopasowałem nową i jest git ...czyś pisze:OOOO, nawet BAARDZO śmiesznie. 2,5 godziny wydłubywałem cholerstwo i zakładałem nowe. Po 13 latach eksploatacji auta, w tym 11,5 w Holandii wyjąłem.... oryginalny z pierwszego montażu, vw/audi, produkcja 1991!!
Pozdr .