Pozdrawiam
Moderator: G0 Karcio
Klimę kupie (jak znajdę) przed sezonem, a co do mocy o na pewno cos się ruszy bo sprzęgło teraz jest śmieć i jeszcze koło zjadę lekko.toffic pisze:to może od razu KM przybędzie, fajna furka, masz już reszte klimy??
Tak, tylko że ta burza przyjdzie dopiero na wiosnęGRZANA pisze:cisza przed burza
po 1 nie wiem czemu nawiazujesz do Niemcow,bo vwvortex to forum z zupelnie innej bajki....paja pisze:Czemu mamy slepo niemców naśladować
po 2 jakbys mial jakiekolwiek pojecie czym zachwycaja sie na ww forum,wiedzialbys ,ze ludzie pisza slowa uznania tylko wtedy gdy naprawde warto...paja pisze:tym że za granicą ktoś sie czymś zachwyca nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem
zeby sie tam znalezc i kogokolwiek zachwycic trzeba naprawde miec co pokazac i to moze byc powod do dumy ,a nawet powinien, zreszta przypuszczam ,ze wiekszosc wie o czym mowie i dlaczego wspomnialem o vwvortex... koniec OT,dla mnie auto juz dawno powinno byc w projektach i pisze to jako czlonek POLSKIEGO forum vwgolf.plpaja pisze:ale to że gdzieś tam, coś tam, nie jest żadnym argumentem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 86 gości