Skrzynia MK2 1,8 GT
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- outside
- Nowicjusz
- Kontakt:
Skrzynia MK2 1,8 GT
Witam,
Jak wrzucam bieg z 1 na 2 to coś mi zgrzyta w skrzyni... natomiast z 3 na 2 jest super okey... czzego to wina?? Bez włączonego silnika wszystko jest oki. Czy powinienem dolać oleju do skrzyni czy to może coś innego??
Bardzo proszę o rady!!
Pozdro
Jak wrzucam bieg z 1 na 2 to coś mi zgrzyta w skrzyni... natomiast z 3 na 2 jest super okey... czzego to wina?? Bez włączonego silnika wszystko jest oki. Czy powinienem dolać oleju do skrzyni czy to może coś innego??
Bardzo proszę o rady!!
Pozdro
-
- Forum Master
-
- Forum Master
-
- Forum Master
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Używaną skrzynię kupisz za 400 - 500 zyla, ja wymieniałem w mkII za 500 w rewelacyjnym stanie i z pewnego źródła.outside pisze:myślicie że w 400 zł się zamknie temat??
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
-
- Forum Master
- outside
- Nowicjusz
- Kontakt:
Więc spec powiedział mi, że te skrzynie czasem tak mają i nie należy się przejmować....
Powiedział również że nie opłaca się tego robić... po prostu trezba jeździć i koniec.... wymiana oleju może troszkę pomóc ale jeśli chciałbym pozbyć się problemu to muszę nową skrzynię zkładać... więc na razie odpuszczam temat i będę jeździł ze zgrzytającą dwójką
Pozdr
Powiedział również że nie opłaca się tego robić... po prostu trezba jeździć i koniec.... wymiana oleju może troszkę pomóc ale jeśli chciałbym pozbyć się problemu to muszę nową skrzynię zkładać... więc na razie odpuszczam temat i będę jeździł ze zgrzytającą dwójką

Pozdr