[ mk3 GT TDi ] by mcsym
Moderator: G0 Karcio
becior, to tak jak niby z wszystkim. C2 na forum jest pełno, a znając życie jak nie pojedziesz na jakąś VWmanię czy cuś, to nigdy nie spotkasz i to się tyczy praktycznie wszystkiego. Ostatnio właśnie oglądałem na parkingu pewnego golfa z projektorami i jakoś średnio mi się to widziało... Może dlatego, że nie miał gleby i felgi... nie wiem.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- Maciek23
- Forum Master
No bo projektory wygladaja tylko ladnie jak jest zenek wlaczony 8tys K.
A co do:
A co do:
To sie nie zgodze bo u mnie zolte swiatla sa tylko jedne na forum i moze w PL Na razie bo za jakis czas bedzie ich wysyp na forum.mcsym pisze:to tak jak niby z wszystkim. C2 na forum jest pełno, a znając życie jak nie pojedziesz na jakąś VWmanię czy cuś, to nigdy nie spotkasz i to się tyczy praktycznie wszystkiego
Ostatnio zmieniony pt gru 05, 2008 23:03 przez Maciek23, łącznie zmieniany 1 raz.
No wiem, że dopiero na zlocie można spotkać rodzynki Ale czy C2 tak pełno na forum..., no nie będzie przecież tak, że każdy będzie miał inną felgę. C2 to kultowa felga, dlatego dużo ludzi chciałoby ją mieć. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia z Niemiec. Tyle aut ma C2, że szok.A co do projectorów, to właśnie wychodzi na to, że to tak czy siak najrzadziej występujące lampy.mcsym pisze:becior, to tak jak niby z wszystkim. C2 na forum jest pełno, a znając życie jak nie pojedziesz na jakąś VWmanię czy cuś, to nigdy nie spotkasz i to się tyczy praktycznie wszystkiego. Ostatnio właśnie oglądałem na parkingu pewnego golfa z projektorami i jakoś średnio mi się to widziało... Może dlatego, że nie miał gleby i felgi... nie wiem.
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
Kilka nowych gadżetów:
brakuje jeszcze tylko żółtych halogenów i pomarańczowych kierunków do kompletu Na razie golf ma założony jasny zestaw.
Bardzo długo się naszukałem. Pokrywa od dołu połączona jest z nadkolami i hokejem teraz już niczego mi od spodu nie brakuje.
Trochę z innej beczki:
Teraz jeszcze tylko antenę muszę dobrać.
Szeroki hokej oryginał :
I na koniec pistolecik Tutaj dziękuję koledze Taz za pomoc.
brakuje jeszcze tylko żółtych halogenów i pomarańczowych kierunków do kompletu Na razie golf ma założony jasny zestaw.
Bardzo długo się naszukałem. Pokrywa od dołu połączona jest z nadkolami i hokejem teraz już niczego mi od spodu nie brakuje.
Trochę z innej beczki:
Teraz jeszcze tylko antenę muszę dobrać.
Szeroki hokej oryginał :
I na koniec pistolecik Tutaj dziękuję koledze Taz za pomoc.
Ostatnio zmieniony pt kwie 03, 2009 19:34 przez mcsym, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- 1krzy3siek6
- Użytkownik