Witam!!
mam problem z golfem ponieważ niemoge odpalic go i objawy są takie że tak jakby czasem chycił i był zalany!!iskra jest a świece są zalane!!wymieniłem świece,sprawdziłem rozrząd i nadal nie odpali!może to byc wina czujnika halla przy aparacie że nieodpali???
golf nie odpali
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
lukaszmacher
- Mały gagatek

golf nie odpali
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 23:22 przez lukaszmacher, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gailbraith
-
gailbraith
A Tobie radzę zapoznać się z regulaminem tego działu gdzie jest napisane, że takie informacje przy pisaniu tematu muszą być podane. W zgadywanki nie każdy ma czas i ochotę się bawić.Prono89 pisze:patrząc tylko na informacje użytkownika wnioskuję, że jest to MK2 z silnikiem RP czyli 1.8 na monowtrysku. I po sprawie. Następnym przed napisanie czegoś warto się odrobinkę wysilić a nie czekać tylko na gotowe.gailbraith pisze:Jaki golf, jaki silnik
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
heheh ale zapamietaligailbraith pisze:Jaki golf, jaki silnik, kolega guti by w tej chwili powiedział- "pomógłbym Ci ale szklana kula mi się rozbiła"![]()
a ja patrzac na info to gosc ma mk IV a silnik RPProno89 pisze:patrząc tylko na informacje użytkownika wnioskuję, że jest to MK2 z silnikiem RP czyli 1.8 na monowtrysku. I po sprawie. Następnym przed napisanie czegoś warto się odrobinkę wysilić a nie czekać tylko na gotowe.
no to albo mkIV , albo II z RPekiem
nastepnym razem to ja Ci powiem zebys mi kupił baterie, bo mam nowa kule ale prądożerna bestia jest, czytales regulamin kolego ? wiesz co to sa prefiksy ? czy total olewka zasad ? nie wszyscy maja specjalnie czas zeby wejsc, zobaczyc co to za golf , pomyslec, czy to bedzie mk IV czy to mk II , a moze jeszcze jakis inny. Ulatwiajmy sobie zycie a nie komplikujmy !Następnym przed napisanie czegoś warto się odrobinkę wysilić a nie czekać tylko na gotowe
lukaszmacher, sprawdz tak jak mowia,
pierwsza sprawa to rozrzad, dwa WN,3 paliwo czy dociera, wiecej kłopotów nie powinienes miec, jezeli masz gaz to na pewno masz jakis przekaznik który odcina PB, sprawdz czy on dziala
[ Dodano: Sob Gru 13, 2008 12:13 am ]
aaa i skad tyle pesymizmu w temacie
na pewno odpaliguti pisze: golf nie odpali
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!