Zakładalem sobie alarm w wyspecjalizowanej firmie(juz jakis czas temu).Mam centralke na pilota i takie tam Ale oco mi chodzi...np. w pasacie mam takie cos ze jak auto jest zamkniete i otworze z pilota to automatycznie zapala sie lampka w srodku(oświetlenie wnętrza)noi chcialbym tak zrobic u mnie...duzo trzeba przerabiac?Albo jak pojade tam gdzie mi zakladali to ile zabule?
nie mozna od centralki... bo tam wychodzi tylko impuls czyli efektem byłoby migniecie lampki...
musisz sobaczyc czy ejst specialne wyjscie w centralce od alarmu lub od centralnego...
jak nie ma to trzeba pokombiniwać ale sie da
Quatro7, ma racje Ja jak zakładałem alarm to gosciu proponował mi cos takiego, ale nie mialem czasu na to i teraz troszke zaluje Powiedzial ze nic wielkiego Trzeba kupic jakis przekaznik od duzego fiata czy cos takiego Za zalozenie takiego wynalazku powiedzial mi ok 20-30zeta Na allegro kiedys spotkalem sie z takim czyms za 8zeta Jak znajde ta aukcje to sie odezwe Pozdrawiam
Ja tez proponuje allegro
widzialem uklady ktore powoli zapalaja lampke jak otwierasz zamek i pozniej powoli ja gasza
jak dobrze pamietam to w oryginale golf tylko powoli ja gazi
zalozenie tego nie jest napewno skomplikowane tak wiec powinienes sobie sam z tym poradzic
a jesli masz gwarancje na alarm to skocz niech oni(mechanicy) ci to zaloza i nie zawracaj sobie glowy, to na pewnie nie bedzie droga inwestycja