MK4 tdi 110. nie dziala kontrolka świec żarowych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK4 tdi 110. nie dziala kontrolka świec żarowych
nie dziala mi kontrolka swiec żarowych. samochód odpala i wszystko jest ok. moze to cos wspólnego z przekaznikiem????
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
A zarowki (jessli deska dziala na podobnej zasadzie jak w MK3) moze przepalona? A przy zaplonie slychac przekaznik jak sie zalacza?wozu73 pisze:wogóle nie swieci. ani na moment sie nie zapala
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Nie mam MKIV ale skoro ich wlasciciele sie nie wypowiadaja moze cos mi sie uda pomoc. Czy wczesniej slyszales przy zaplonie przekaznik?wozu73 pisze:zamiast żarówek tam są diody ( one też mogą się przepalic bo nic nie jest wieczne ale to mało prawdopodobne). przekażnika tez nie słychac. musze sprawdzic lecz nie wiem gdzie on jest.
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
wczesnej przekaznika nie slyszalem. kupilem go z juz takiego wybrakowanego
. chce się dowiedziec gdzie sa przekazniki a gdzie dokladnie ten do swiec. na komputer jeszcze nie podjechalem bo czasowo nie wyrabiam.
[ Dodano: Wto Gru 06, 2005 14:43 ]
przekaznik działa. czy przepalona swieca moze byc powodem nie zapalania się kontrolki???

[ Dodano: Wto Gru 06, 2005 14:43 ]
przekaznik działa. czy przepalona swieca moze byc powodem nie zapalania się kontrolki???