Jak w temacie
Czy tylny "spojler" zderzak z PDC od Bory pasuje do Golfa IV?
Taki jak na przykład ten
http://www.allegro.pl/item495527867_dok ... ronic.html
Czy tylny"spojler"zderzaka PDC od Bory pasuje do G
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy tylny"spojler"zderzaka PDC od Bory pasuje do G
Ostatnio zmieniony śr gru 10, 2008 02:23 przez uksz, łącznie zmieniany 2 razy.

TDi 205Km410Nm viewtopic.php?f=&t=177928" onclick="window.open(this.href);return false;
R36 320Km403Nm viewtopic.php?f=&t=394736" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 viewtopic.php?f=&t=362930" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki za odp kolego.Qto pisze:fajnie by było, ale niestety Bora ma inny zderzak i ta dokładka nie będzie pasowała do Golfa...
Szkoda ,bo do Golfa ciężko znaleźć używkę,a nowa w ASO 230 zł

TDi 205Km410Nm viewtopic.php?f=&t=177928" onclick="window.open(this.href);return false;
R36 320Km403Nm viewtopic.php?f=&t=394736" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 viewtopic.php?f=&t=362930" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _

- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
na allegro są nowe, ale nie oryginał, nie wiem jak to wygląda.
Kupiłe na allegro zderzak do mietka i nie powiem żebym był zadowolony (jedynie to że zapłaciłem kilka razy mniej niż za oryginał, tera żałuję że nie kupiłem używki i nie dałem do regeneracji czy coś). Musiałem przerabiać mocowanie, nie przylega dokładnie a jego wytrzymałość...podejrzewam że by się połamał jakbym go porządnie kopnął. Na stary oryginalny stawałem sobie spokojnie żeby przednią szybę (ogólnie o busie mowa) umyć czy coś, na nowy się boję. Stary nie przeżył trzeciej stłuczki, ten pewnie odpadnie ze strachu przed pierwszą. Nie wiem jak wygląda jakość dokładek do Golfa...
Kupiłe na allegro zderzak do mietka i nie powiem żebym był zadowolony (jedynie to że zapłaciłem kilka razy mniej niż za oryginał, tera żałuję że nie kupiłem używki i nie dałem do regeneracji czy coś). Musiałem przerabiać mocowanie, nie przylega dokładnie a jego wytrzymałość...podejrzewam że by się połamał jakbym go porządnie kopnął. Na stary oryginalny stawałem sobie spokojnie żeby przednią szybę (ogólnie o busie mowa) umyć czy coś, na nowy się boję. Stary nie przeżył trzeciej stłuczki, ten pewnie odpadnie ze strachu przed pierwszą. Nie wiem jak wygląda jakość dokładek do Golfa...