zmiana chamulca tylnego z bebnowy na zaciskowy(tarczowy)mk3
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- marco96
- Mały gagatek
- Kontakt:
zmiana chamulca tylnego z bebnowy na zaciskowy(tarczowy)mk3
na poczatek witam wszystkikch forumowiczow!!niewiem czy w dobrym miejscu temat jest ale skoro zawieszenie to wydaje mi sie ze chyba tu..mam goferka 3 96rok 1.9tdi 1z wersja bon jovi,nie dawno zakupilem,wczrsniej jezdzilem vecta A tez w dieselku lecz miala ona chamulce tarczowe takze ztylu i wlasnie tego mi brakuje w tym golfiku i w zwiazku z tym zastanawiam sie nad zalozeniem tarczowek na tyl tylko niewiem czy to jest oplacalne i czy wogole sie da to zrobic bez wymiany calej belki...fajnie sie jezdzi golfikiem i jestem bardzo zadowolony z tego autka ale wlasnie ubolewam troche nad starym przyzwyczajeniem z chamowania vectra gdyz bylo duzo lepsze...bylbym bardzo wdzieczny gdyby mi ktos cos doradzil,pomogl w tym temacie,przedstawil orientacyjnie koszty z tym zwiazane...z gory wielkie dzieki...
Mój GoffriQ TURBO'KLACZ MK3 1,9TDI 1Z BON JOVI
www.metamorfoza-zana.pl ...zapraszam...
kup calosc z belka lub ew bez belki ... nie same tarcze np
no i po 1 to Hamulce!
no i po 1 to Hamulce!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
ja u siebie nie wymienialem calej belki tylko wymienilem piasty i reszte dupereli na ktore skladaja sie hamulce takze da sie to zrobic i to nawet nie trzeba rzezbic
koszty hmmmm mnie to wynioslo 250zl ale za to dostalem nowe tarcze i klocki wiec wydaje mi sie ze powinienes sie w 200zl zmiescic
pozdrawiam
jak sa jakies pytania to smialo pytac z checia pomoge
koszty hmmmm mnie to wynioslo 250zl ale za to dostalem nowe tarcze i klocki wiec wydaje mi sie ze powinienes sie w 200zl zmiescic
pozdrawiam
Vr6 24v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=328873
- marco96
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja u siebie nie wymienialem calej belki tylko wymienilem piasty i reszte dupereli na ktore skladaja sie hamulce takze da sie to zrobic i to nawet nie trzeba rzezbic
pozdrawiam
Virus177;; a moglbys cos dokladniej opisac, to te 250zl zaplaciles za piasty,zaciski,tarcze,klocki itd...tzn za wszystko co wymieniales czy tylko za piasty?i jeszcze takie pytanko czy trzeba cos jeszcze przerabiac do tego poza wymiana tych czesci na belce?i czy linka od recznego hamulca bedzie tam pasowac?oczywiscie mam rozumiec ze urzywane czesci kupowales bo domyslam sie ze nowe to duzo drozej by wynioslo...
DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI!!!POZDROFFKA DLA WSZYSTKICH!!
pozdrawiam
Virus177;; a moglbys cos dokladniej opisac, to te 250zl zaplaciles za piasty,zaciski,tarcze,klocki itd...tzn za wszystko co wymieniales czy tylko za piasty?i jeszcze takie pytanko czy trzeba cos jeszcze przerabiac do tego poza wymiana tych czesci na belce?i czy linka od recznego hamulca bedzie tam pasowac?oczywiscie mam rozumiec ze urzywane czesci kupowales bo domyslam sie ze nowe to duzo drozej by wynioslo...
DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI!!!POZDROFFKA DLA WSZYSTKICH!!
Mój GoffriQ TURBO'KLACZ MK3 1,9TDI 1Z BON JOVI
250 mnie wyszlo za wszystko czli piasty tarcze klocki zaciski i linki od recznego
wszystko pochodzi z golfa II GTI
jednynie troche z przewodami trzeba powalczyc bo troszke inaczej ida ale to nie problem bo mozna je tez przelozyc albo wygiac odpowiednio te co masz
tak wszystko uzywane bylo z tym ze klocki i tarcze pachnialy jeszcze nowoscia kiedy dawca dostal dzwona
wszystko pochodzi z golfa II GTI
jednynie troche z przewodami trzeba powalczyc bo troszke inaczej ida ale to nie problem bo mozna je tez przelozyc albo wygiac odpowiednio te co masz
tak wszystko uzywane bylo z tym ze klocki i tarcze pachnialy jeszcze nowoscia kiedy dawca dostal dzwona
Vr6 24v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=328873