Swap 2.0 na 1.6TD
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Swap 2.0 na 1.6TD
Witam! Wiem że temat jest maglowany, jednak nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi. Mój SB dostał w poważnie w bok, mam jeszcze paska 2.0E z silnikiem do remontu. Pytanie brzmi czy ktoś już to przerabiał, i czy wszystko będzie pasowało bez większych ingerencji typu przespawanie mocowań.
Ostatnio zmieniony ndz gru 07, 2008 02:03 przez kwietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- zaprzal
- VW Baron

- Kontakt:
tak szczerze to slabo musiales czytac, wszystjko bylo opisywane, kiedys nawet byl caly temat o swapie 1.8 8v na 1.6 SB, to mniej wiecej to samo
Ostatnio zmieniony ndz gru 07, 2008 22:41 przez zaprzal, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
heh nawet zrobiłem notatki
mam już potrzebny sprzęt i w przyszłym tygodniu zabieram się do roboty...
[ Dodano: 09 Gru 2008 20:08 ]
miałem trochę wolnego, więc się zabrałem wcześniej. Jak narazie wszystko idzie gładko - mocowania są identyczne. Odpowiedziałeś na moje zasadnicze pytanie więc punkcik dla Ciebie
[ Dodano: 09 Gru 2008 20:08 ]
miałem trochę wolnego, więc się zabrałem wcześniej. Jak narazie wszystko idzie gładko - mocowania są identyczne. Odpowiedziałeś na moje zasadnicze pytanie więc punkcik dla Ciebie