osłabnięty :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
osłabnięty :(
Cos sie stalo mojemu golfikowi 3 mam golfa 1,8 z gazem beznzyna
Autko miało dobrą moc pod górke wieksza szło bardzo dobrze A w weekend jadac pod wieksza górke autko dusi na dwójce nie mnogłem wyjechac;/ dodajac wiecej gazu autko idzie na obrottyy ale bez mocy co jest ??
I dlaczgeo tej mocy brak naco zwrucic uwage dużo mzoe cos takiego naprawa kosztować ?
Autko miało dobrą moc pod górke wieksza szło bardzo dobrze A w weekend jadac pod wieksza górke autko dusi na dwójce nie mnogłem wyjechac;/ dodajac wiecej gazu autko idzie na obrottyy ale bez mocy co jest ??
I dlaczgeo tej mocy brak naco zwrucic uwage dużo mzoe cos takiego naprawa kosztować ?
auto gasnie tak bardziej przy górze sprzengładjalien pisze:stawiam też na sprzegło daj mu na 4 zaciagnij rękaw i puszczaj powoli sprzegło auto zaraz powino ci zdechnąć jak tylko zaczniesz puszczac sprzegło jesli obroty bedą rosły a auto nie zgasnie to sprzegło moze tez byc tak ze dopiero pod koncem ci zgasnie swiadczy to o cienutkiej juz tarczy.
własnie nie chce do tego auta juz nic robic poniewaz jeszcze z 6 miesiecy musze tym jezdzic a pozniej zmieniam ;/ a taka naprawa duzy wydatek ;/djalien pisze:no to sprzęgło do wymiany najlepiej wymienić całosc sprzegło docisk i łożysko no i odrazu usczelniacz przy silniku. jak juz sprzynia zwalona robić całość.