[MK3] dziwny PEDAŁ GAZU
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] dziwny PEDAŁ GAZU
jak jade z 80km na 4 lub 5 biegu to czasem czuje jak popuszcze pedal gazu podnosi sie do gory, ale jak go przytrzymam noga to troche skacze auto...hmm trudno to wytlumaczyc....przez moment drga...poprostu jade 80km , puszczam pedal....za moment go naciskam i czasem czuc takie szarpniecie. CZY TO NORMALNE czy cos sie dzieje??
Ostatnio zmieniony wt sie 22, 2006 09:23 przez Darklight, łącznie zmieniany 2 razy.
Mam dokładnie to samo, i jeszcze przy zmianie biegów bardzo wolno spadają obroty po prostu od momentu wciśniecia sprzęgła np przy 3000obr/min do puszczenia go po zmianie biegów silnik pracuje na obrotach nie mniejszych niż 2000 . Jak widze z twojego opisu mamy takie same silniki i problem też ten sam. Ja jak narazie nie szukałem co to może być, ale może ktoś spotkał sie z tym i wiem o co chodzi.
Pozdrawiam Tomek
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
u mnie tez jak sie pusci i sie spwrotem dodaje ,nawet bardzo delikatnie to czuc takie szarpniecia, ale jakos to nie przeszkadza , wg mnie to tak juz jest nasze autka maja ponad 10 lat
>>>>>White GL by Stary<<<<
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer