Za rok bedakkkubek pisze:Szczypior gdzie jakies foty
MK III GTI by szczypior
Moderator: G0 Karcio
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Panie kierowniku do roboty bo felgi extra tylko teraz wypolerować łądnie. A jak nie to do szklarza przyciąć na wymiar lusterek kółka i na silikon będzie się trzymać Powodzonka dalej śnieg spadnie to dużo czasu będzie w domu posiedzieć i polerować
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wiewiorki wykradneły aparat, moze dzisiaj zrobie jakies fotki przy okazji jak bede zmieniał koła na zimowe i oczywiscie z nowym grillem.
Heheheh teraz sie wydało jak swoje BBS-y robiłes :green_fuck:Garyvw pisze:nie ma co sie meczyc, w tesco jest fajny ,srebrny spray, po wyschniecu wyglada jak chrom :green_fuck:
Sam sie w to raczej nie bede bawił, brak mi cierpliwosci to takich żmudnych practomciup pisze:do roboty bo felgi extra tylko teraz wypolerować łądnie.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]
Ze niby cierpliwosci ci zabraknie Ja bym raczej obstawial ze za szybko cie lenistwo ogarnie FOTY FOTYszczypior pisze:Wiewiorki wykradneły aparat, moze dzisiaj zrobie jakies fotki przy okazji jak bede zmieniał koła na zimowe i oczywiscie z nowym grillem.
Heheheh teraz sie wydało jak swoje BBS-y robiłes :green_fuck:Garyvw pisze:nie ma co sie meczyc, w tesco jest fajny ,srebrny spray, po wyschniecu wyglada jak chrom :green_fuck:
Sam sie w to raczej nie bede bawił, brak mi cierpliwosci to takich żmudnych practomciup pisze:do roboty bo felgi extra tylko teraz wypolerować łądnie.
Ostatnio zmieniony czw gru 04, 2008 11:32 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jasne to dlaczego Ty swoich sam nie polerowałes :green_fuck:kkkubek pisze:Ze niby cierpliwosci ci zabraknie Ja bym raczej obstawial ze za szybko cie lenistwo ogarnie
Grill juz siedzi i wyglada elegancko jeszcze tylko koła
[ Dodano: 04 Gru 2008 14:42 ]
Słabo to narazie wyglada bo nijak sie nie da koła przykrecic, bez dystansow ani rusz
Ale za to zawitał grill starego typu
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Na lato będzie spoko a tymczasem zimowy setup i byle do wiosny
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_