gdzie chiptuning? Wroclaw/Poznan/Katowice?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
gdzie chiptuning? Wroclaw/Poznan/Katowice?
Witam, pytanie jak w temacie. Chce zdrowo podkrecic swojego AGR w miejscu gdzie ocenia jego stan, sprawdza na hamowni, podejda do tematu indywidualnie, zrobia ewentualna korekte za free i w ogole pelna profesja.
Pozdr.
ps. nie chce tu nikogo reklamowac/promowac, licze na odp. rownierz na priv
Pozdr.
ps. nie chce tu nikogo reklamowac/promowac, licze na odp. rownierz na priv
Ostatnio zmieniony wt gru 02, 2008 00:37 przez xperl, łącznie zmieniany 2 razy.
w Katowicach masz Alligatora (DynoSoft), Masters Tuning też jest, we Wrocławiu również DynoSoft (uderz do kolegi mirass tutaj na forum, to jego ). Zarówno Alli jak i Mirass to bardzo dobrzy fachowcy w tych sprawach, przez wszystkich polecani
Ostatnio zmieniony wt gru 02, 2008 14:20 przez EnJoy, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ceglarz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
xperl, W Pleszewie jest goodhope www.goodhope.pl
Mówi rdza do rdzy: POLONEZA czas zacząć... [img]http://foolstown.com/sm/ura1.gif[/img]
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- VW krzychu
- Mały gagatek
- Kontakt:
DigiTech Katowice-> PROMOCJA na CHIPTUNING
autoelektronika, diagnostyka, chiptuning, hamownia obciążeniowa, DPF/FAP deaktywacja
autoelektronika, diagnostyka, chiptuning, hamownia obciążeniowa, DPF/FAP deaktywacja
z tymi przedstawicielstwami mastersa to jakaś ściema zaczyna być
sam masters na swoim forum napisał "...ja nie mam oddziałów w polsce..." więc może by ktoś to w końcu wyjaśnił, jak to jest
sam masters na swoim forum napisał "...ja nie mam oddziałów w polsce..." więc może by ktoś to w końcu wyjaśnił, jak to jest
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
to skoro były i nie są to reklamowanie sie dalej to lekka nieścisłość. więc możnaby to wyjaśnić chyba jakoś
nie kwestionuje absolutnie roboty jaką wykonuje np digitech, ale jakby nie patrzeć to w świecie mniej znaczy ta nazwa niż MT
no chyba że masters nie wie co mówi, to co innego
nie kwestionuje absolutnie roboty jaką wykonuje np digitech, ale jakby nie patrzeć to w świecie mniej znaczy ta nazwa niż MT
no chyba że masters nie wie co mówi, to co innego
- VW krzychu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Przepraszam, czy gdzieś kiedyś napisałem że to jest oddział?Cinek pisze:sam masters na swoim forum napisał "...ja nie mam oddziałów w polsce..." więc może by ktoś to w końcu wyjaśnił, jak to jest
Oddział Masters Tuning był pod adresem www.tdituning.pl
DigiTech Katowice-> PROMOCJA na CHIPTUNING
ja tez przepraszam, ale jak dla mnie zwrot "przedstawicielstwo MT" brzmi dość jednoznacznie, a tak jest właśnie na stronie z tuning-tdiVW krzychu pisze:Przepraszam, czy gdzieś kiedyś napisałem że to jest oddział?Cinek pisze:sam masters na swoim forum napisał "...ja nie mam oddziałów w polsce..." więc może by ktoś to w końcu wyjaśnił, jak to jest
I w podpisie też dumnie Master's Tuning przedstawicielstwo ))Cinek pisze:ja tez przepraszam, ale jak dla mnie zwrot "przedstawicielstwo MT" brzmi dość jednoznacznie, a tak jest właśnie na stronie z tuning-tdiVW krzychu pisze:Przepraszam, czy gdzieś kiedyś napisałem że to jest oddział?Cinek pisze:sam masters na swoim forum napisał "...ja nie mam oddziałów w polsce..." więc może by ktoś to w końcu wyjaśnił, jak to jest
a co sądzicie o C-TRONIC? Zastanawiam się czy u nich nie robić, macie jakieś opinie o nich?
http://www.c-tronic.pl/ to jest oddział Jet-Tronica?
http://www.c-tronic.pl/ to jest oddział Jet-Tronica?