Zegary resetują sie przy odpaleniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Przemas_82
- Ma gadane
- bartos 2008
- Mały gagatek
podepnę się pod temacik bo mam podobną sytuację!! co prawda auto jest garażowane i mrozik go nie łapie ale wiem że mam nie sprawny rozrusznik bo co niekiedy piszczy bendix aku mam nowe ale u mnie kasuje się np. śr, spalanie, śr, prędkość, przejechany dystans itd. mam tak co dzienni gdy rano odpalam autko!! bezpieczniki mam całe, czy to może być właśnie wina rozrusznika???
[img]http://images48.fotosik.pl/34/7a8361a264f9111a.jpg[/img]
pozdrowionka
pozdrowionka
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
bartos 2008, te liczniki kasują się po 2h postoju i nic z tym nie zrobisz. na spodzie manetki masz przycisk którym zmieniasz liczniki pomiędzy 1 i 2. 2 się nie kasuję sam, żeby go skasować przytrzymujesz chilkę przyscisk reset (na spodzie manetki). Jak długo nie będziesz kasował 2 licznika to sam się skasuje ale to raczej skrajne przypadki bo jak dobrze pamiętam granice to 99999km 999h itd.
Także niczym się nie martw, wszystko działa tak jak powinno.
Także niczym się nie martw, wszystko działa tak jak powinno.
witam,
ja mialem podobna sytuacje zwlaszcza jak bylo zimno na dworzu a auto nie garazowane - i zaczelo sie od tego ze wieszal mi sie rozrusznik i on powodowal zwarcie (przy zapanaiu gasneły wszystkie kontrolki i kasowały soe km i godzina w mfa a za drugim albo ktoryms z koleji przekreceniem auto zapalało) ale po kilku tygodniach takiego odpalania padł mi aku ale to wlasnie przez rozrusznik bo wczesniej było dobrze
pozdrawiam,
Marooo9
ja mialem podobna sytuacje zwlaszcza jak bylo zimno na dworzu a auto nie garazowane - i zaczelo sie od tego ze wieszal mi sie rozrusznik i on powodowal zwarcie (przy zapanaiu gasneły wszystkie kontrolki i kasowały soe km i godzina w mfa a za drugim albo ktoryms z koleji przekreceniem auto zapalało) ale po kilku tygodniach takiego odpalania padł mi aku ale to wlasnie przez rozrusznik bo wczesniej było dobrze
pozdrawiam,
Marooo9