Sorry za odkopanie tematu, ale chciałem dla tych, którzy jeszcze korzystają z szukajki, żeby czytając temat wiedzieli, co założyłem. Polecam gorąco ten zestaw!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mam nacinane, a nie nawiercane,więc to różnica.sHpAaKu pisze:Naweircane sobie daruj,
Jakaś głupota z Twojej strony! Wentylowane to te "podwójne" i nie potrzeba do nich klocków wyczynowych...sHpAaKu pisze:wentyli musiałbyś kupić klocki wyczynowe, ale nie wiem czy w 700zł sie zmieścisz wtedy.
To chyba już czas na tarcze.Dehumanizer pisze:buczenie i huczenie..nie wiem czy to przez klocki czy tarcze tez juz mówia do widzenia
Pierwszy raz słyszę taką nazwę, bierz sprawdzone firmy.Dehumanizer pisze:a co sadzicie o tarczach i klockach PAGID??
PAGID jest sprawdzoną marką, ale mało znaną u nas w krajuTOMMy_VW pisze:a co sadzicie o tarczach i klockach PAGID??
Pierwszy raz słyszę taką nazwę, bierz sprawdzone firmy.
Nie ma sprawysas_gti pisze:dzięki za punkcik
Popytam u mnie na wiosce i dam znać jak znajdę.sas_gti pisze:Jakbyś namierzył jakiś sklep gdzie mają jeszcze czerwone PAGIDy to nie omieszkaj tu napisać :p Jakby co to ja szukam do zacisków o symbolu "vw II" pod tarcze 239x20 w mk2 gti8v
Tak, taktak tak, przejęzyczenie z mojej strony, sens by taki że normalne klocki do gładkich (obojętnie czy wentylowanych) tarcz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości