Moze ktos z forumowiczów posiada taki termometr i podpowie jaki ma numer i gdzie mozna dostac taki?

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

szukał,szukał i w koncu nie wiedzial w jakim dziale to znalezc. Takze kupiłem tylko bat do anteny(stary sparciał i pekł mi w połowie ze starosci)i wyszedłem.greg pisze:nie wysilili się w tym ASO
prosciej i drozej... (zegary manetka,czujnik=500zł)greg pisze: nie prościej?
Własnie wróciłem z aso. Podałem im ten nr i oczywiscie istnieje taka czesc pod nazwa termometr.Ale brak jakichkolwiek zdjec,opisu,danych czy ma juz jakas wbudowana czujke temperatury wewnetrznej czy korzysta z tej zamontowanej do klimatronika. Czy ma oddzielny czujnik do temp.zewnetrznej czy korzysta z klimy(manual i auto).zapytaj też o funkcje ale jak w ASO nie wiedzieli, że to jest to pewnie będzie lanie wody
+250 przejscie na can bo mam zegarprzeginasz - zegary 100 + manetka 50 + czujnik 60
+wyciagniecie pinów do nowego licznika(nie zawsze sa)+ustawienie aktualnego przebiegu=czyli moze przekroczyc podana kwote:-(Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości