Niepokojace odglosy czesc dalsza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niepokojace odglosy czesc dalsza
Witam wymienilem sprzeglo wraz z dociskiem na nowe a mimo to objawy nie ustapily....slychac dziwne odlosy od strony skrzyni biegow...jakiesz szuranie drobne pukniecia cos w tym stylu po wcisnieciu szprzegla wszystko milknie.....nie zawsze sie one pojawiaja ale dosc czesto....pozniom oleju w skrzynie rownierz jest prawidlowy.....co to moze byc ?? prosze o pomoc moze ktos juz temat przerabial.....typ silnika to ABF a typ skrzyni to CDA.....co moge na to poradzic ?? co robic ?? HELP
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Łożysko oporowe nie w skrzyni a na łapie co wyciska sprzęgłomalolat pisze:lozysko oporowe w skrzyni, koszt 80 zetowmozna z tym pojezdzic jakis czas, ale niepolecam...
Kosztów nie znam Można z tym jezdzić trochę czasu
flat
[ Dodano: Pon Lis 28, 2005 07:44 ]
Nie wiem to byś sie musiał o koszt części dowiedzieć w sklepie ale podejrzewam że łożyska drogie nie są.Baster pisze:No dobrze a co z tymi lozyskami na walku glowny ?? jak je wymienic i jaki koszto bylby mniej wiecej
Ale z tym można jeżdzić ja już jeżdżę 2 lata i hałas nie wzrasta
No chyba że u ciebie taka tragedia jest że zmienić musisz.
pozdro flat
Panowie przerabial ktos juz to wogole ?? wymiane tych lozysk ,ile moze za to zawolac mechanik i czy bardzo skomplikowane to jest ?? denerwuje mnie to strasznie boje sie ze padnie mi kiedys calkiem w drodze....auto ma niedlugo dostac podtlenek i skrzynia musi byc ok
Moze ktos jeszcze podac jakie byly oznaczenie skrzyn viegow montowanych z ABF-em??
Moze ktos jeszcze podac jakie byly oznaczenie skrzyn viegow montowanych z ABF-em??