Postojówki w kierunkach - pytanko

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kraja87
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Postojówki w kierunkach - pytanko

Post autor: kraja87 » ndz lis 30, 2008 12:57

Cześć! Bardzo spodobały mi się postojówki w kierunkowskazach. Chciałbym sobie takie zrobić ale w innym kolorze niż pomarańczowy. Kierunki są białe ale przeszkadza mi w tym pomarańczowa przesłona która jest w kierunku.
I tu moje pytanie: Czy da się rozebrać kierunek i wyciągnąć tę przesłonę? (kierunek w szeroki zderzak) Czy po prostu mam kupić kierunki bez tej przesłony?

Wiem że nowe kierunki nie są drogie ale po co wywalać kasę jak może można te moje rozebrać. :hmm: z góry dzięki za pomoc!

aha jeszcze krótka sprawa techniczna, wystarczy podpiąć się kabelkiem do kabla od postojówki i wszystko zaświeci? :chytry:

Pozdro!

Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)

Awatar użytkownika
majster heniek
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Auto: Jest
Silnik: też

Post autor: majster heniek » ndz lis 30, 2008 13:04

kraja87 pisze:Wiem że nowe kierunki nie są drogie ale po co wywalać kasę jak może można te moje rozebrać.
jak są z przesłoną pomarańczową to można ją wywalić i dać żarówkę pomarańczową
kraja87 pisze:aha jeszcze krótka sprawa techniczna, wystarczy podpiąć się kabelkiem do kabla od postojówki i wszystko zaświeci?
tak - to zadziała

Obrazek
Zielony utonoł , siwy sprzedany , ale jest swartz

hudy21
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: hudy21 » ndz lis 30, 2008 14:08

tylko ostrożnie z takimi przeróbkami bo POLICJA różnie to interpretuje

Awatar użytkownika
kraja87
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: kraja87 » ndz lis 30, 2008 16:15

majster heniek, czyli wyjmuję migacze z golfa i będę próbował rozebrać :bigok: Kiedyś próbowałem rozebrać kierunek we fiacie w celu wyjęcia tej przesłony i migacz nie nadawał się już do użycia bo połamał się podczas próby rozmontowania :bajer:

hudy21, w moim regionie policjanci są bardzo wyrozumiali. Kiedyś zatrzymali mnie na niebieskich postojówkach i tylko powiedzieli żebym zmienił na jakikolwiek inny kolor byle nie był niebieski - niebieski jest dla nich :helm:

Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”