problemm ze swiatlem po zamontowaniu nowych zarowek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problemm ze swiatlem po zamontowaniu nowych zarowek
witam niedawno skusilem sie na zakup zarowek philips blue visiona po przeczytaniu kilku pozytywnych wypowiedzi na temat dlugosci i jakosci oswietlanbia drogi. Jednak wynikl maly problem gdyz obecne bluevision swieca mi o wiele gorzej od zarowek jakie mialem wczesniej (narwia) ogolne odczucie to ze swieca o wiele krocej i moje pytanie jest tu takie ; czy moglem rozlegulowac wysokosc swiatel montujac nowe zarowki? jesli tak to jakbym mogl to narawic? bo obecne swiatla mijanie nie swica dalej niz 3m:( czy na naszym rynku mozna dostac podrobki tych zarowek ? z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc.
Hello,
sprawdz czy aby napewno dobrze włożyłeś żarówki, chodzi o równomierny docisk do obudowy. Ja też mam te żarówki i zaraz po ich montażu pojechałem na regulacje świateł bo mi za bardzo lewą stronę drogi oświetlały. Jeśli niechcesz płacić to poniżęj masz skan na temat prowizorycznego ustawiania świateł.
Pozdr.
sprawdz czy aby napewno dobrze włożyłeś żarówki, chodzi o równomierny docisk do obudowy. Ja też mam te żarówki i zaraz po ich montażu pojechałem na regulacje świateł bo mi za bardzo lewą stronę drogi oświetlały. Jeśli niechcesz płacić to poniżęj masz skan na temat prowizorycznego ustawiania świateł.
Pozdr.
- bartos 2008
- Mały gagatek