przeciety kabel
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przeciety kabel
znalazlem przeciety bialy kabel w moim golfie w drzwiach kierowcy po prawej stronie mam kierownice i czy to moze byc powod ze mi nie dziala lewe okno kiedy naciskam guzik jest tylko cykanie czy ktos moze powiedziec mi co to za kabel jest z gory dziekuje
[ Dodano: Sob Lis 29, 2008 21:56 ]
dziwne pytanie.masz przeciety kabel i sie pytasz czemu okno niedziala.moze warto to naprawic zanim auto rozbierzesz
dziwne pytanie.masz przeciety kabel i sie pytasz czemu okno niedziala.moze warto to naprawic zanim auto rozbierzesz
Ostatnio zmieniony sob lis 29, 2008 22:57 przez Duber, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.

marseb24, na miły Bóg, trzy tematy o tym samym? Usuwam dwa z nich i przepraszam tych którzy w usuniętych odpowiadali, ale straszny bałagan kolega robi.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
KrzysiekosH
witam
ostatnio tez mialem podobny problem elektryk stwierdzil ze mam przekaznik( przełacznik to wymiany i powiedzial ze do 100zl moze naprawa kosztowac, ale mi cos nie pasowalo to więc sam wziolem probnik z kabelkiem i zaczołem sprawdzac i co sie ukazalo miedzy drzwiami a buda mialem kabel uwalony a byly zatasmowane to nie bylo widac a spr kable omomierzem, teraz juz mam łacznikah gumwyh ori , acha szyby mam dolozone nie ori. pozdrawiam
ostatnio tez mialem podobny problem elektryk stwierdzil ze mam przekaznik( przełacznik to wymiany i powiedzial ze do 100zl moze naprawa kosztowac, ale mi cos nie pasowalo to więc sam wziolem probnik z kabelkiem i zaczołem sprawdzac i co sie ukazalo miedzy drzwiami a buda mialem kabel uwalony a byly zatasmowane to nie bylo widac a spr kable omomierzem, teraz juz mam łacznikah gumwyh ori , acha szyby mam dolozone nie ori. pozdrawiam