pasek alternatora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pasek alternatora
wymieniłem ostatnio pasek rozrządu razem z pompa wodna , i co mi teraz piszczy trochę mechanik mi mówił ze to pasek od alternatora żebym go Plakiem psikną i będzie dobrze
- maryjan
- Gadatliwa bestia

Plakiem to niech se pryśnie mózg ten spec od mechaniki, może wtedy na oległość będzie "świecił" głupotą.dm84 pisze:żebym go Plakiem psikną i będzie dobrze
Pasek masz do wymiany lub napinacz się zmęczył, raczej obstawiam to pierwsze. Koszt 12 PLN - wymiana 30 minut z browarem w ręku i fajką w pysku a nie jakiś plak...
Swoja drogą ciekawe czy ten mechanik smaruje tawotem klocki jak komuś coś piszczy... A tak całkiem na serio, czy on Tobie wymieniał rozrząd?
Dziki
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Jak wyżej to co wymyślają mehanicy to w głowie sie nie mieści , przyczyna --albo pasek jusz jest za luźny!!! lub za sztywny lecz by musiał być nie dawno wymieniany ale obstawiam że jusz mu minusowe temperatury pomogły.
2-wariant to że napinacz się rozsypuje ale pasek i tak wpierw warto wymienić najwyżej stary będzie na rezerwe
Jeszcze jedni sprawdź jak kręci się alternator
2-wariant to że napinacz się rozsypuje ale pasek i tak wpierw warto wymienić najwyżej stary będzie na rezerwe
Jeszcze jedni sprawdź jak kręci się alternator
Ostatnio zmieniony pt lis 28, 2008 17:04 przez pszczyna, łącznie zmieniany 1 raz.