Tak się zastanawiam... Zainspirował mnie kolega nieco

A może ktoś z was już tego próbował ???
...Ja muszę to dokładnie zbadać

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
BiZiCz pisze:Naprawde świetny efekt końcowy. Cała instrukcja jest dość przejrzysta, szkoda że po niemiecku, ale dla chcącego nic trudnego.
Moje zdanie jest dokładnie takie samo, dlatego poszedłem w stronę zegarów UV a nie kombinowania od spodu. Ze względy na ograniczoną ilość miejsca, dużą ilość pracy i efekt końcowy nie do końca zadawalający wolałem odpuścić ten pomysł.Corvax pisze:BiZiCz pisze:Naprawde świetny efekt końcowy. Cała instrukcja jest dość przejrzysta, szkoda że po niemiecku, ale dla chcącego nic trudnego.
Wcale nie jest taki swietny jak by sie mogło wydawać - tam gdzie są diody cyfry świeca jaśniej niz w innych miejscach - ćwiczyłem ten patent swego czasu i szkoda zachodu - chyba że się to opracuje na wzór MK4 - ale na kombinacje jest tam mało miejsca.
Dzięki, a czy trzeba kupić jakiś wybrany model? Czy jest to tylko zwykła żaróweczka?rydzu pisze:Jak wymontujesz licznik z samochodu to masz dużą ilość zarówek wkręconych z tyłu. Dwie z nich służą właśnie do oświetlenia licznika przebiegu i zegarka cyfrowego.
Koszt 1pln do 1.5 pln ale trzeba wyciągnąć zegary żeby wymienić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 104 gości