Zaslepka spryskiwacza VW BORA 1,9 TDI (ASZ)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zaslepka spryskiwacza VW BORA 1,9 TDI (ASZ)
Witam , przytrafiła mi sie dziwna sprawa
ostatnio patrze a na zderzaku z przodu widzę ze po stronie kierowcy wysunęło mi sie coś ze zderzaka razem z zaślepka ?! Nie wiem jak to sie stało i co to jest ( mam autko od niedawna i dopiero go poznaje ) zostawiłem tak na noc bo nie wiedziałem jak to schować , ściągnąłem tylko zaślepkę żeby jej nie zgubić . Rano patrze a to sie schowało, chce założyć zaślepkę i muszę to wysunąć a nie wiem jak i chciałbym sie dowiedzieć co to jest . Pozdrawiam
Nawet nie wiem czy wiesz
Nasze życie to dym
Ucieka nam między palcami
Ty i ja to trójkąty o czterech bokach
Ty i ja to ognie świecy
Gasnące na mrugnięcie oka....
Nasze życie to dym
Ty i ja to ognie świecy
próbuje teraz i nic ( 3 litry plynu spryskalem ) co mam zrobic ?
[ Dodano: 24 Lis 2008 15:13 ]
Jeszcze napisze ze spryskiwacz wysunął sie jak byl mróz i miałem zamarznięty płyn do spryskiwaczy ( a dlaczego wysunął sie jeden? )
juz wiem ze sa spryskiwacze i dzialaja
ale prosze jeszcze mi powiedziec jak man zrobic zeby zalozyc ten dekielek
[ Dodano: 24 Lis 2008 19:56 ]
Jak zrobić żeby spryskiwacze się nie schowały tylko zęby zostały podniesione zebym mógł założyć zaślepkę
[ Dodano: 24 Lis 2008 15:13 ]
Jeszcze napisze ze spryskiwacz wysunął sie jak byl mróz i miałem zamarznięty płyn do spryskiwaczy ( a dlaczego wysunął sie jeden? )
juz wiem ze sa spryskiwacze i dzialaja
[ Dodano: 24 Lis 2008 19:56 ]
Jak zrobić żeby spryskiwacze się nie schowały tylko zęby zostały podniesione zebym mógł założyć zaślepkę
Ostatnio zmieniony pn lis 24, 2008 16:27 przez mirdek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet nie wiem czy wiesz
Nasze życie to dym
Ty i ja to ognie świecy
Nasze życie to dym
Ty i ja to ognie świecy
-
tomato20
- Mały gagatek

- Kontakt:
witam. mój problem polega na tym że lampka od poziomu płynu do spryskiwaczy nie gaśnie mimo uzupełnienia płynu - zbiornik jest pełny - całe 5,5l. za każdym razem jak odpalam lampka się zapala, jest sygnał dzwiękowy i komunikat żeby uzupełnić płyn. dodam że mam wyświetlacz typu flis. czy powinienem może jakoś zrestartować komputer czy coś takiego?
zapraszam serdecznie - www.galeria-tu.pl
Może na poczatek powinneś sprawdzić połączenie kabelków do czujnika w zbiorniku spryskiwaczy, może masz jakieś zwarcie albo czujnik siadł, najlepiej podłączyć vaga może pokaże jakiś błądtomato20 pisze:witam. mój problem polega na tym że lampka od poziomu płynu do spryskiwaczy nie gaśnie mimo uzupełnienia płynu - zbiornik jest pełny - całe 5,5l. za każdym razem jak odpalam lampka się zapala, jest sygnał dzwiękowy i komunikat żeby uzupełnić płyn. dodam że mam wyświetlacz typu flis. czy powinienem może jakoś zrestartować komputer czy coś takiego?
Wtyczka może ciasno siedzieć ale np jak ma + zwarcie z masą to nie będzie dobrze chodziło. Jak jest jakieś zwarcie albo błąd to powinno pokazać na vagu że jest błąd.tomato20 pisze:PvD, kabelek to raczej nie jest...sprawdzałem czy wtyczka ciasno siedzi i chyba jest ok.....
pierwszy raz mi sie to zdarzyło.....
czyli pewnie najlepiej podpiąć do komputera i może coś pokaże?