toffic, czesci sa tanie, zgadzam sie, ale juz sciaganie glowicy i szlif po to zeby wymienic prowadnice, a moze sie okazac ze nie bedzie to niezbedne juz takie tanie nie bedzie. w 500zl to ja sie zmieszcze jak wymieni sie gumki i szklanki oraz olej bez sciagania glowicy.
Widze ze juz kilka osob chwali sobie wymiane uszczelniaczy zaworowych, dlatego chce to zrobic,a przy okazji popychacze sie nowe zalozy i przerzucic sie na olej 10w40.
Polsrodkiem to ja bym nazwal wlanie jakiegos swinstwa do oleju, bo na chwile faktycznie ustaja objawy.
szklanki, uszczelniacze, olej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja mowie że 500zł to wymian prowadnic itphaps pisze:czesci sa tanie, zgadzam sie, ale juz sciaganie glowicy i szlif po to zeby wymienic prowadnice, a moze sie okazac ze nie bedzie to niezbedne juz takie tanie nie bedzie. w 500zl to ja sie zmieszcze jak wymieni sie gumki i szklanki oraz olej bez sciagania glowicy
należy tez wziąć na poprawke niską trwałość mosiężnych prowadnicPaweł Marek pisze:Mimo wszystko trzeba jednak wziąć wysoką trwałość silników VW