Witam
mam problem tego typu
problem pojawia sie tylko wtedy gry pada deszcz badz jest ogolnie bardzo duza wilgotnosc powietrza
otoz kiedy sa wyzej wymienione anomalia pogodowe moj samochod strasznie szarpie czesto traci obroty i niekiedy sam gasnie
wlasnie kiedy zgasnie ponowne odpalenie jest poprostu wyczynem herosa
z poczatku mylelismy z bratem ze moze byc to kopolka wiec ja wymienilem ale przy pierwszym deszczowym dniu okazalo sie ze to nie to a ja dalej nie wiem mi sie wydae ze to moze byc cos z pompka paliwowa bo samochod ewidentnie sie dusi a wy jak myslicie czy mieliscie juz taki problem czekam pilnie na odpowiedz pozdrawiam!
PS. zapomnialem dodac ze wymienilem takze kable
polo 1,6 1996 cos z elektryka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
polo 1,6 1996 cos z elektryka
Ostatnio zmieniony pt lis 21, 2008 06:33 przez szczepard, łącznie zmieniany 1 raz.
Kopółka, ta nowa jest szczelna? Palec sprawny? Woda nie dostaje się w okolice cewki/modułu?
To ze wymieniłeś kable nie znaczy to że te nowe są w porządku, wieczorkiem odpal fure i zobacz czy nie ma przebić. Jeśli zobaczysz iskierki na kablach to już wiesz co może być nie tak.
To ze wymieniłeś kable nie znaczy to że te nowe są w porządku, wieczorkiem odpal fure i zobacz czy nie ma przebić. Jeśli zobaczysz iskierki na kablach to już wiesz co może być nie tak.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
- silent_rob
- Gadatliwa bestia

- Kontakt: