podgrzewanie lusterek i ustawianie zegarka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podgrzewanie lusterek i ustawianie zegarka
Witam
mam od niedawna GOLFA IV
chciałbym zapytać jak włączyć podgrzewanie lusterek oraz jak ustawić zegarek ??
z góry dzięki za pomoc
mam od niedawna GOLFA IV
z góry dzięki za pomoc
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: podgrzewanie lusterek i ustawianie zegarka
dla przykładu u mnie w Mk5 jest tak, że lusterka grzeją oddzielnie a tylna szyba oddzielnie, jak przestawisz przełącznik regulacji lusterek L/R (prawo/lewo) to nie grzeją a jak ustawisz pokrętło w pozycję środkową to grzeją a ustawianie zegarka jak wyżej koledzy napisalimorwa1982 pisze:Witam
mam od niedawna GOLFA IV
z góry dzięki za pomoc
tylko ze w MKIV to jakos tak namieszane...
normalnie jesli sa podgrzewane lustra to jest dodatkowa pozycja na przelaczniku do regulacji lusterek... ale i tak grzeja dopiero jak to sie ustawi i wlaczy ogrzewanie tylnej szyby...
a u mnie w moim MKIV nie ma ustawienia w przelaczniku ustawiania lusterek na grzanie a lustra sa grzane (oryginalna instalacja) i lustra grzeja po wlaczeniu ogrzewanie tylnej szyby...
wiec co auto to inna wersja...
normalnie jesli sa podgrzewane lustra to jest dodatkowa pozycja na przelaczniku do regulacji lusterek... ale i tak grzeja dopiero jak to sie ustawi i wlaczy ogrzewanie tylnej szyby...
a u mnie w moim MKIV nie ma ustawienia w przelaczniku ustawiania lusterek na grzanie a lustra sa grzane (oryginalna instalacja) i lustra grzeja po wlaczeniu ogrzewanie tylnej szyby...
wiec co auto to inna wersja...