Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Też się nad tym zastanawiambartol86 pisze:A jesli chodzi o brak kasy to chyba Tobie on odskwiera, bo czemu kupiłes 1.4 a nie np. 2,8 v6 albo erke??
djtom pisze:chyba zgasł promyczek![]()
nie martw się, może kolega jeszcze wróci ale pewnie pod innym NickiemMa3iek pisze:Szkoda, bo mógłbym pogadać, z kimś kto ma takie fajne auto i zrobiłbym swoje podobnie
Ty czlowieku masz cos z glowa nie tak?? czy jakis kompleks mozeGolf-ABT pisze:Zamykam temat bo za mądrzy jesteście na swój poziom IQ... Smieszne są wypowiedzi.... Wybijam z tego forum na zawsze i nigdy tu nie wróce... jak chcecie udawac ze jestescie pro tunerami to udawajcie ale z predzej czy pozniej troche zmienicie zdania.... Trzy słowa do ojca prowadzącego ******* WAM W DUPY A ZIEMNIAKI W RURY WASZYCH TYCH WSZYSTKICH ZAJEBISTYCH MK2 BITYCH I SKŁADANYCH Z PIĘCIU INNYCH.
Mam nadzieje ze przemyslales swoaj decyzje, bo uwazam ze to forum bez Ciebie juz niebedzie takie same........ :green_fuck:Golf-ABT pisze:Wybijam z tego forum na zawsze i nigdy tu nie wróce.
kto przez 4 strony tego tematu udaje wg Ciebie pro tunera??Golf-ABT pisze:jak chcecie udawac ze jestescie pro tunerami to udawajcie ale z predzej czy pozniej troche zmienicie zdania
moderator sie znalazłGolf-ABT pisze:Zamykam temat
zapraszamy na vwzoneGolf-ABT pisze:Wybijam z tego forum na zawsze i nigdy tu nie wróce
dobrze,że mi powiedziałeś bo mój jest tak dobrze zrobiony,że wcale tego nie widać,ba nawet geometrie trzymaGolf-ABT pisze:WASZYCH TYCH WSZYSTKICH ZAJEBISTYCH MK2 BITYCH I SKŁADANYCH Z PIĘCIU INNYCH.
idź w pokojuGolf-ABT pisze:Wybijam z tego forum
masz jakiś kompleks co do "starych" golfów? pewno Cię każdy objeżdża na światłach, nawet z NZ-em pod maskąGolf-ABT pisze:ZAJEBISTYCH MK2 BITYCH I SKŁADANYCH Z PIĘCIU INNYCH
po Twoich wypowiedziach widać, że do "naszego" IQ brakuje Ci jeszcze ok 60-70%Golf-ABT pisze:Zamykam temat bo za mądrzy jesteście na swój poziom IQ
grunt to mieć się z czego/kogo śmiaćGolf-ABT pisze:Smieszne są wypowiedzi
jednak stwierdzam, że brakuje Ci jeszcze jakiś 90% do naszego IQGolf-ABT pisze:******* WAM W DUPY
nie rób nam tegoGolf-ABT pisze:Wybijam z tego forum na zawsze i nigdy tu nie wróce...
djtom, już chyba poszedł sobie, nie martw się, ja mam cały czas nadzieję, że jeszcze nas odwiedzidjtom pisze:wrócił
a mój to jest tak złożony, że każda ćwiartka ma ten sam kolor i chyba połączyli je na ori zgrzewachGolf-ABT pisze:WASZYCH TYCH WSZYSTKICH ZAJEBISTYCH MK2 BITYCH I SKŁADANYCH Z PIĘCIU INNYCH.
szkoda..... i kto będzie nam teraz wyznaczał nowe trendy w tjuningu??Golf-ABT pisze:Wybijam z tego forum na zawsze i nigdy tu nie wróce...
po tym co nam napisałeś to już zmieniliśmy zdanie o tuninguGolf-ABT pisze:jak chcecie udawac ze jestescie pro tunerami to udawajcie ale z predzej czy pozniej troche zmienicie zdania....
jaką średnicę masz tych tarcz hamulcowych od S3?? Taka profi tjunierska robota a auto na 15 cali kółkach się toczy?? To ze względu na mniejsze spalanie??Opis modyfikacji auta: Golf MK4 1.4 16v, zrobiony w ABT(bodykit, lampy) , hamulce od S3 , audio w budowie , felgi 15" itd.
wypowiedź iście błyskotliwagolf-ABT pisze:Zamykam temat bo za mądrzy jesteście na swój poziom IQ
wrócisz, tacy jak ty nigdy nie dają za wygraną - zawsze wracająGolf-ABT pisze:Wybijam z tego forum na zawsze i nigdy tu nie wróce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości