Reflektory do MK3 -które lepsze ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Reflektory do MK3 -które lepsze ?
Mam pytanko:które lampy sprawuja sie lepiej,czy te zwykle (z zarowką H4),czy te podwójne z wyodrębnionym halogenem świateł drogowych ( dwie żarówki H1) Interesuje mnie ,które z nich lepiej oświetlają drogę światlem mijania.
Witam!!
Skorzystam z okazji i sie podepne
Zamierzam kupic reflektory do G III marki FK model AngelEyes chrom.
Moje pytanie , Czy mogłby mi ktos powiedziec jakiego typu zarówki ida do tych lamp?
Cos mi sie o uszy obilo ze napewno ( 2xH7 i 6 postojówek ) na reflektor.
Jak ktos ma te lampy prosze mi dokladnie napisac jaki typ zarowek trzeba zastosowac.
Moje pytanie , Czy mogłby mi ktos powiedziec jakiego typu zarówki ida do tych lamp?
Jak ktos ma te lampy prosze mi dokladnie napisac jaki typ zarowek trzeba zastosowac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Paweł Marek
- V.I.P.
mamy z żonką dwa auta jedno z podwójnymi drugie z poj. reflektorami. Właściwie różnicy żadnej w użytkowaniu na codzień nie widzę.ignac pisze:które lampy sprawuja sie lepiej,
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
zgadza się do FK wchodzą 2xH7 czyli najdroższe i najlepsze żarówki halogenoweMarcoVW pisze:Witam!!
teoretycznie lampy 2xh1 muszą świecić lepiej....bo jak zapalasz drogowe to palą się też mijania więc jasna strefa jest lepsza, w lampach h4 jak włączasz drogowe to mijania gasną....ogólnie raczej zawsze jest tak że oddzielenie mijania od drogowych daje pozytywny efekt
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
masz 100% racji - auto było walnięte i lampki wymieniono wtedy na podwójneMłodziutki pisze:Odpowiedz prosta- Twoje auto musiało być uderzone i lampy z H4- zostały wymienione na 2x H1 miałem podobny problen- ale to kwestja wymiany przekaźnika i będą Ci świecić obie. PozdroAdamtd pisze:przepraszam najmocniej , ale czy aby napewno? bo u mnie mijania gasną gdy zaświece drogowe
ps. a jaki przekaźnik trzeba wrzucić?