Witam mam swoja biala rakietke z silnikiem 1,6 na gazniku i sprzeglo tak mnie sie syplo.
Tak mniemam przynajmniej bo na 1 sprzeglo jak jest do dechy to autko sie rozpedza. Teraz moje pytanie jakie sprzeglo kupic(czy moze to byc cos innego) Blagam poradziccie szybciutko bo auto pracuje na mnie i na siebie
MK2 1,6 benz SPRZĘGŁO
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
chyba jakies słówko tam zjadłeś
nie da sie sprzegła zastapisc czyms innym , zużyte sprzęgło trzeba zastępować niewątpliwie rownież sprzęgłem
a tak powaznie to nie wiem jaka firme chciales tam wymienic ale ja polecam SACHSa, choc drogi to wart ceny, sprzegła robi najlepsze i nie do uszkodzenia praktycznie, można je tylko wyjeździć do końca ale na 99% sie nie posypie przez okres użytkowania.... pozdrawiam

a tak powaznie to nie wiem jaka firme chciales tam wymienic ale ja polecam SACHSa, choc drogi to wart ceny, sprzegła robi najlepsze i nie do uszkodzenia praktycznie, można je tylko wyjeździć do końca ale na 99% sie nie posypie przez okres użytkowania.... pozdrawiam