1.8 dohc 16v Lpg problem z wywalaniem wody do zbiorniczka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.8 dohc 16v Lpg problem z wywalaniem wody do zbiorniczka
Witam mam problem z golfem jak w temacie wymienilem termostat i gdy stane autem na swiatlach zaraz wywala mi wode a chlodnica nie jest zatkana (odetkalem byl zatkanay kruciec od powietrza do zbiorniczka wyrownawczego. uszczelka pod glowicą!? nie bierze wody nie ma dymu sinego z tylu, nie smierdzi spalinami z zbiorniczka?? pomozcie prosze bo nie chcem jeszcze do magika jechac i moze samemu cos bym zdzialal
Ostatnio zmieniony sob lis 15, 2008 10:24 przez szczota, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

jeśli do tej pory było wszysto ok to kojarz to co się stało z wymianą termostatu, moze jakiś wadlliwy, albo źle zamontowałeś i się nie otwiera, a może jednak nadal jest niedrożny ten weżyk do zbiorniczka i nie następuje prawidłowo odpowietrzenie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
problem z woda
sprawdzilem ten wezyk sprawdzilem termostat chodzi wszystko wymienilem tez korek od zbiorniczka wyrownawczego na chwile pomoglo ale jeszcze jedno mryga mi przez caly czas czerwona kontrolka od temperatury . temperatura dochodzi do 98stopni jak cisne na gaz to lapie temperature za chwile i znowu gotuje. moze to byc to ze wczesniejszy wlasciciel przygrzal sprzeta?? Nie wiem piszcie jeszcze swoje rady bo do wszystkich bede sie stosowal i probowal odpisze jak zrobie co bylo. z gory dzieki piszcie