dopiero co zmieniłem skrzynie z autom.. na manual może coś źle zrobiłem
olej w skrzyni zalałem nowy bo brakowało! biegi wchodzą OK!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tzn ten hałas (chrobotania czy tez szumo chrobotania:D) pojawiający sie przy wciśnięciu nawet lekko pedału to jest od tej blachy co ten pręt ja pcha? i to tylko podczas jazdy słychać jak auto stoi to jest cisza!tberent pisze:raf1al, prawdopodobnie mas zcos z tym mechanixmem cos ala lozysko oporowe w szkrzyni. u mnie to samo ale jakos niemam czasusie za to zabrac.
no spoko ale tam nie mam łożyska!!!...OSA... pisze:na 100% to bedzie to bo dzisiaj to wymienialem a mialem takie same obiawy tylko ze w bmw e36:) pozdrawiamtberent pisze:lozysko oporowe w szkrzyni.

Przecież łożysko jest, przy drugim końcu tego pręta wyciskowego w skrzyni, ale to już robiórka skrzyni żeby sprawdzićraf1al pisze:no spoko ale tam nie mam łożyska!!!

a posiadasz może jakiś schemat tego miejsca? to jest w okolicy tego dekla VW?Paweł Marek pisze:Przecież łożysko jest, przy drugim końcu tego pręta wyciskowego w skrzyni, ale to już robiórka skrzyni żeby sprawdzićraf1al pisze:no spoko ale tam nie mam łożyska!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 105 gości