kontrolka od swiec zarowych nie dziala
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kontrolka od swiec zarowych nie dziala
kontrolka od swiec zarowych nie dziala co robic posadam 1,9 gt tdi specjal z 94 r 66kw
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Nie działa to znaczy co z nią jest?????????????????? nie zapala się wcale???????????? nawet tylko przy włączonym zapłonie????????
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak masz miernik to sam sprawdz:D daj do aku przekrec na zimnym silniku i bedziesz wiedzial czy swiece grzeja
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ten przekaźnik jest w skrzynce przekaźników ma numer 103skierek pisze:no wlasnie kontrolka nie swieci a swiece sa zimne wykrecilem jedna zmasowalem z silnikiem i nic zimna a w ktorym miejscu jest ten przekaznik do swiec
Ostatnio zmieniony śr lis 05, 2008 22:06 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sorry ze sie wtrace ale z tego co ja wiem to kontrolka od swiec to inny obwod niz przekaznik od swiec
to ze kontrolka nie dziala nie oznacza ze nie grzeja swiece
kontrolka jest zasilana prosto z ECU
ECU steruje praca przekaznika
nie ma zadnego bezpiecznika od sterowania przekaznika od swiec
jest bezpiecznik ale od obwodu zasilania swiec
gdybys wzial odpial zlacze od ECU i podal mase ta to zlacze na pin od zarowki to powinna ona zapalic sie - gdy nier zapali sie to zarowka do wymiany
w podobny sposob mozeswz tez sprawdzic czy zal;acza sie przekaznik od swiec zarowych
Podaj jakie masz oznaczenie silnika to wrzuce ci schemat sterowania silnika i bedzie wszystko jasne
to ze kontrolka nie dziala nie oznacza ze nie grzeja swiece
kontrolka jest zasilana prosto z ECU
ECU steruje praca przekaznika
nie ma zadnego bezpiecznika od sterowania przekaznika od swiec
jest bezpiecznik ale od obwodu zasilania swiec
gdybys wzial odpial zlacze od ECU i podal mase ta to zlacze na pin od zarowki to powinna ona zapalic sie - gdy nier zapali sie to zarowka do wymiany
w podobny sposob mozeswz tez sprawdzic czy zal;acza sie przekaznik od swiec zarowych
Podaj jakie masz oznaczenie silnika to wrzuce ci schemat sterowania silnika i bedzie wszystko jasne