Posiadam Golfa III i mam problem z hamulcem ręcznym a dokładnie nie jest wystarczająco naciągnięty.....i w związku z tym mam pytanie jak naciągnąć linkę a także jak się dostać do tejże linki
Problem ze hamulcem ręcznym i kierunkowskazem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem ze hamulcem ręcznym i kierunkowskazem
Witam
Posiadam Golfa III i mam problem z hamulcem ręcznym a dokładnie nie jest wystarczająco naciągnięty.....i w związku z tym mam pytanie jak naciągnąć linkę a także jak się dostać do tejże linki
Drugi mój problem jest taki że gdy włączam kierunkowskaz to on przez chwile stoi(nie miga) dopiero po chwili zaczyna normalnie pracować....choć nie jest to regularne znacznie utrudnia jazdę sobie a także innym kierowcom. Z góry dziękuje za odpowiedz 
GOLF III xD DAS AUTO :P
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Re: Problem ze hamulcem ręcznym i kierunkowskazem
Z tyłu tunelu pomiędzy siedzeniami jest naciągnymo pisze:Witam jak naciągnąć linkę a także jak się dostać do tejże linki