Fotki aut z kobietami -> only VAG cars with chicks
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
Kij z tą babka od czerwonego MK1, toć to auto jest piękne i moim zdaniem przyćmiewa panienkę na tych zdjęciach
Młoda, widzę fajne kozaczki, moja dziewczyna też w takich śmiga i powiem, że dziewczyny super wyglądają w takich butach...a no jeszcze forumowa koszuleczka, to się chwali
Młoda, widzę fajne kozaczki, moja dziewczyna też w takich śmiga i powiem, że dziewczyny super wyglądają w takich butach...a no jeszcze forumowa koszuleczka, to się chwali
Ostatnio zmieniony czw paź 30, 2008 22:29 przez Lukas-182, łącznie zmieniany 1 raz.
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
to są takie bardziej oficerki dobrze się w nich prowadzi i bez obcasu są hi hiQuatro7 pisze:Młoda, fajowe kozaki
Mam w domu 3 sztuki obecnieLukas-182 pisze:a no jeszcze forumowa koszuleczka, to się chwali
Jak coś znajde na necie fotosy girlsuuufff z fałwejami to wrzuce
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- Interceptor
- Mały gagatek
panowie, VAG i dzieczyny, bo na 2 stronie jakies japończyki są i merol
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
A to przepraszma juz wywalam te japończyki i merole. (p.s na poczatku miały byc tylko laski i auta, a teraz dopisali VAG) To ja wkleje tylko 1 fotke ktora mi sie bardzo podoba. Tak jak ma byc VAG i piekne KOBIETY.Pozdrawaim VW RULEZZZ !!!.Zadowolonytochu pisze:panowie, VAG i dzieczyny, bo na 2 stronie jakies japończyki są i merol
Ostatnio zmieniony pt paź 31, 2008 11:46 przez Galus, łącznie zmieniany 3 razy.
Bog stworzyl Volkswageny, bo wie co to jest prawdziwe Piekno.!!!A inne samochody?,Bo ma poczucie humoru.!!!
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: