Bardzo proszę o jakieś rady...
Z góry dziękuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

z odmy wali olejem i wycieka przez egr, wyrzuc odme z dolotu pod auto to wycieki zniknąMarkus20wawa pisze:Witam... Byłem ostatnio u mechanika i powiedział ze trzeba uszczelnić zawór EGR bo są jakieś wycieki. Ale mam problem bo nie wiem gdzie kupić akie uszczelki.... Sam pracuje w hurtowni motoryzacyjnej ale tam czegoś takiego nie ma. Mechanik tez nie może znaleźć tych uszczelek. Tam jest podobno trzy a on od znajomego załatwił jaką jedną..... Proszę o pomoc.... Mam tego golfa nie długo i zależy mi żeby było wszystko OK. Przebieg samochodu 140 tys w 2003 roku sprowadzony do kraju przez księdza... Golf jest z 2001...
Bardzo proszę o jakieś rady...
Z góry dziękuje

dokładnie tak : (informacja dla ciekawskichMarkus20wawa pisze:jak mam to dokładnie zrobić

greg pisze:Cytat:
Za powyższe brednie nie biorę kasy ani
odpowiedzialności !
i to mi się bardzo podoba- skoro odma wali olejem do góry to znaczy ze coś z silnikiem się dzieje
chłopaki, to jak to wygląda (druciarstwo by madafaka) i kto to stosuje, mnie nie interesuje, każdy robi jak mu pasuje,martiso pisze:adam słodowy rulezzz heheheh trochę śmiesznie to wygląda ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości