Problem z szybami w Mk II Pomozcie !!!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ezomezo
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Problem z szybami w Mk II Pomozcie !!!!

Post autor: ezomezo » ndz lis 20, 2005 14:44

Wiec sprawa ma sie tak : :goof:
wsiadam do samochodu odpalam a tu elektryka nie dziala to znaczy szyby wogóle podswietlenie gozikow tez nie dziala :crazy: stalo mi sie to popoludniu a jeszcze rano wszystko dzialalo wiec moje pierwsze pytanie to ktory przekaznik w golfie II jest od szyb elektrycznych wszystkie bezpieczniki sa dobre w czym moze byc przyczyna czy komus sie to juz przytrafilo a i podswietlenie kontrolki abs-u i hamolca recznego tez nie swieci ale abs dziala ale jeszcze rano wszystko dzialalo co to moze byc ?? Pomozcie a lusterka dzialaja niewiem czy to jest z czyms powiazane :kac:

SOS SOS SOS

Awatar użytkownika
ezomezo
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: ezomezo » ndz lis 20, 2005 15:05

sprawdzilaem wszystkie sa ok a z polaczeniem w dzwiach tez myslalem ale wczesniej gdy mialem odlaczona jedna strone to druga dzialala i swiecily guziki odrazu jak zaplon przekrecalem a teraz nic moze wilgocia przekaznik zaszedl ale niewiem ktory to jest moze ktos wie ??
:blush:

Awatar użytkownika
ezomezo
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: ezomezo » ndz lis 20, 2005 18:54

wtym zecz ze ja nie wiem ktury przekaznik jest od szyb , ktory od lusterek a ze schematow instalacji elektrycznej nie za wiele umiem sie dowiedziec bo sie zabardzo na tym nieznam moze ktos jakies foto ma albo chociaz moze wytlumaczyc ktory to jest :blush:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”