mk2 zawieszenie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
mk2 zawieszenie
czesc, zastanawiam się nad kupnem 4 spręzyn czerwonych , wiem ze powinny byc do nich amory sportowe, ale wymienialem niedawno na nówki stare amory na billsteina gazowe, i szkoda znowu kupywać.. czy takie cos bedzie mialo sens? czy to nie zda egzaminu ?
dzieki za pomoc z góry
dzieki za pomoc z góry
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2008 20:33 przez diesell, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
to brzmi mniej wiecej jakby baba powiedziala ze chce kupic auto... Jakie? czerwonediesell pisze:czesc, zastanawiam się nad kupnem 4 spręzyn czerwonych
raczej kupowac...diesell pisze:kupywać
wiec nie rozumiem dlaczego chcesz zakladac to na seryjne amory...diesell pisze:wiem ze powinny byc do nich amory sportowe
nie... albo gleba, albo seria, nie ma polsrodkow... jak szkoda ci kasy to zostawiaj serie. Nikt nie mowil ze tuning auta jest tani. Amory dostaja ostro po tylku na nizszych sprezynach. Kiedys z ciekawosci na serie wrzucilem -40... dlugo nie pojezdzilem, moze z 2 tygodnie i sie wylaly hahdiesell pisze:czy takie cos bedzie mialo sens?
diesell pisze:Fredi88 pisze:Kiedys z ciekawosci na serie wrzucilem -40... dlugo nie pojezdzilem, moze z 2 tygodnie i sie wylaly hah
i oto mi chodzilo, czyli lepiej dozbierac i kupić załość tak jak być powinno...
W którymś wątku ktoś napisał, że już dwa lata jeździ na -40 i seryjnych Kayabach i wszystko gra.
Wydaje mi się, że to zależy raczej od jakości amorów. U mnie GTcupline na na przedzie po 6 tyś padły mimo tego ze były dostosowane do krótszych sprężyn. Teraz mam Kayab i zamierzam zaaplikować -40 na przód i -35 na tył
diesell, popraw tytuł bo temat wyleci - sprecyzuj!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !