Tak jest, męczę tam bułę ...dahrekOKL pisze:widzę Cię często na politechnice w Opolu
Mała aktualizacja tematu. Taki mały przedsmak tego co będzie na nowy sezon w golfie
Moderator: G0 Karcio
A tu drugi przykładCieluś pisze:Tu masz przykład, ale on ma kołpaki w takim rozmiarze jak felgę z tym że ma bardzo niski prof opony, a ja na zimę przy prof 65 i ten kołpak m9i zakryje połowe opony
Widze że podobnie kombinujemyMała aktualizacja tematu. Taki mały przedsmak tego co będzie na nowy sezon w golfie
[url=http://images29.fotosik.pl/286/93dd38bf920f3f69med.jpg]Obrazek[/URL]
Klime! Grzenie foteli tak wyrrwałem za free to sobie siedziMacienty pisze:klima czy grzanie dupy?
Na razie panel.dm414 pisze:masz już kompletną klime?? czy sam panel
Dlatego zakładam na zimowe które nie są naciągnięte i kołpak będzie sie opierał o oponę.Dj Darecki pisze:Tylko jest lekko lipa bo kołpaki odstają ponad 1 cm od opony.
nie ładnie przez 3 tygodnie to na pewno się już przykurzyły.Tomek., W końcu będę musiał sie zebrac i założyć. Tak paliłem się i czekałem az przyjdą, a teraz już leżą w piwnicy 3 tydzień
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości