Witam. Mam kilka pytań:
1. Nie działa MFA. Nie działało już jak kupiłem. Od czego rozpocząć szukanie usterki? Ktoś może wie w jakich okolicznościach zwyczajowo przestaje śmigać?
2. Nie mam elektrycznej regulacji świateł... Czy to normalne, żeby w MK3 GT TDI z 1997 roku jej nie było? W miejscu gdzie zwyczajowo jest, jest tylko regulacja podświetlenia deski.
3. Czy w serwisie dostanę kupić manetkę tempomatu? Bo z drugiej ręki ciężko dostać...
Pozdrawiam
3 pytania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zacznij od manetki MFA, sprawdź połączenia do skrzynki bezpieczników.czyzak pisze:1. Nie działa MFA. Nie działało już jak kupiłem. Od czego rozpocząć szukanie usterki? Ktoś może wie w jakich okolicznościach zwyczajowo przestaje śmigać?
Druga możliwość auto nie miało MFA tylko ktoś wstawił zegary?
Sprawdź przy lampach czy masz silniczki od ich regulacji. Jeżeli masz musisz zmienić włącznik na taki z regulacją wysokości.czyzak pisze:2. Nie mam elektrycznej regulacji świateł... Czy to normalne, żeby w MK3 GT TDI z 1997 roku jej nie było? W miejscu gdzie zwyczajowo jest, jest tylko regulacja podświetlenia deski.
Oczywiście, że serwis załatwi część ale słono policzą.czyzak pisze:3. Czy w serwisie dostanę kupić manetkę tempomatu? Bo z drugiej ręki ciężko dostać...
Zobacz to może same manetki sprzeda?
Pozdrawiam
- czyzak
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki, w najbliższym czasie to sprawdzę. Jeszcze jedno pytanie:
4. Czy i gdzie jest przewód który daje napięcie gdy auto zostało wyłączone, ale kluczyk jest jeszcze w stacyjce? Żeby radio wyłączało się dopiero jak wyciągnie się kluczyć, a załączało w czasie odpalania auta
4. Czy i gdzie jest przewód który daje napięcie gdy auto zostało wyłączone, ale kluczyk jest jeszcze w stacyjce? Żeby radio wyłączało się dopiero jak wyciągnie się kluczyć, a załączało w czasie odpalania auta
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=215916]MI BELLA[/url]
- Paweł Marek
- V.I.P.
W jednej z kotek oryginalnych, czerwono-brązowy bodajże. W zasadzie nie nadaje się do obciązenia całą mocą radia, bo jego styk w stacyjce może tego nie wytrzymać. Chociaż ja tak mam i nic się na razie nie dzieje. Ale jeśli lubisz głośno słuchać to użyj na nim przekaźnika
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.